Бившият MIS UNIVERSE предлага, приемаме: ВЪНШНИ тенденции в грим

Лесно е да приемем съвета за красота от красива жена и когато сме бивши Мис Вселена, Оливия Кълпо, която в момента е валидна за една от най-красивите жени в света и чийто снимки с удоволствие, които следваме в социалните мрежи, представя как да направите тази пролет нямаме много какво да слушаме.

– предложи Оливия 5 режима на грима и всеки от нас ни харесва толкова много, че едва ли можем да изчакаме шанса да ги изпробваме! Също така, от начина, по който тя даде няколко страхотни съвета за красотата и грижата.

Не си спомняте: 5 гениални трикове в красотата на холивудските звезди

1. Тъмна романтика.

Вземете крилото "По-малко е повече!" В тази комбинация устните са подчертани, и очите не са прекалено добре облечени. За по-дълбок външен вид, изкуствени мигли и подчертават четините с малко халтер.

Оливия съветва това Не забравяйте за тялото, който ще се появи следобед толкова, колкото ще бъде разкрит. Добавете малко лечител към лосиона за тяло и блясък дискретен блясък от главата до петите!

2. Пастелни тонове.

Пастелна розова сянка, дискретно розово руж и малко балсам за устни Това е идеалната комбинация за дневни, пролетни варианти.

Оливия добавя това сутрешна и вечерна грижа нещо, което не пропуска, защото без този грим не си струва, и специално внимание се обръща към нея ноктите винаги са подредени.

Той разкрива гъстата си и бихме добавили съвършен, веждите стилни като добавите четка към веждите малко лека.

3. Супер модел от деветдесетте години.

Бронзова очна сянка красиво означава всеки цвят на очите и ако златните тонове са на устните маркиращо устройство, която поставяте във вътрешния ъгъл на окото, ще покажете какво означава дискретно и хубаво.

Оливия подчертава, че го прави от време на време Подхранващи маски на лицето което значително допринася за чистата му кожа, но също така Редовно упражнение за пилатес, По този начин тя се чувства чудесно вътре и така изглежда външно.

НЕ МИСЛИТЕ: 7 грешки, които правите по време на вечерната рутина на украсяване и грижи

4. Устни като ябълки.

Перфектен избор за вечерта когато искате да изглеждате напълно сложни. Устните са подчертани с червен блясък на устните, а в очите, вместо обичайното черно очна линия в тази комбинация, се прилагат кафяво-бежовата сянка и спирала.

Оливия признава това Пиене на витамини за растежа на косата които я помагат и има по-плътни мигли.

Освен това, се грижи за това, което се яде, и само яде, когато е гладен. Пастата, салатите и китайските храни са предимно неговият избор, когато става въпрос за храна.

5. Момиче със сини очи.

Драматичен поглед Той е запазен за дискотеки и луди вечерни шоу програми. Подчертайте очите си с два нюанса на тъмносини сенки и пълен с изкуствени мигли. Маркиращ върху лицето и предлагащ Устните са имплицитни в тази комбинация.

Оливия винаги ще избира цветове вместо дълги и нокти неутрални варианти които изглеждат много чист и сложен.

Не забравяйте: 10 тайни на украсяване Роузи Хънтингтън-Уитли

Трябва да признаете, че освен, че всички варианти в грима са отлични, Olivia също има много полезни съвети което не е лошо приложено.

Можете да го направите сами!

Снимка: www.harpersbazaar.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *