Блейк Лайвли Открийте тайните на перфектния грим! Ще стане глупаво!

Блейк Лайвли това е едно от тях известни хора те винаги изглеждат съвършен, но винаги. ентусиазъм модни критици и възхвала са съвсем нормални и чести събития за нея. И сега знаем какво дължи безупречен външен вид!

Подобно на нас, предполагаме, че и вие си помислихте, че е тя тайна на страхотен външен вид, от червило, прическа, до тънко тяло, в целият отбор стилисти, фризьори, обучители и здравословен начин на живот, Вероятно е, но не е само това. Има още нещо, което е открито от нея гримьор Шарлот Тилбъри който призна, че Блейк Лайвли е научил това гений трик!

Не го пропускай – 8 ПРАВИЛА НА ПЕРФЕКТНИЯ МОДЕН СТИЛ Blake Lively

Снимка: cosmopolitan.co.uk

Това е тайна, няма да повярвате, технически характер! Това е въпрос професионална лека машина! Може да се зададе различни метеорологични условия и части от деня, така че можете да видите как гримът ще изглежда като изкуствена светлина, слънчево или тъмния ден! Звучи невероятно, нали?

Не го пропускай – Най-накрая – Блейк Лайвли ни позволи да се наклоним в нейния ПЛАКАР!

гримьор Шарлот Тилбъри Толкова много впечатлен че трябва да сподели снимката Instagram и благодаря на небето Блейк Лайвли и призная, че това е нейната трик промени живота!

 

Снимка, публикувана от Шарлот Тилбъри (@ ctilburymakeup) на

12 май 2016 г. в 4:01 ч. PDT

Не го пропускай – Скъпа! Вижте как Блейк Лайвинг Гледан като МОМИЧЕ от 2 години!

Трябва да признаем, че това е интелигентно разумна инвестиция. Ние сме впечатлени това дълго пазено тайна!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *