Бяло лято рокля за всички случаи!

Любимият цвят, когато се заплетем, е бял, защото най-добре разширява цвета на кожата! Вижте как можете да носите бяла рокля в различни случаи, независимо дали става дума за бизнес среща, запознанства с приятел, пикник за две или романтична среща с избрана! Ще ви покажем как успешно да сгънете и сдвоите обикновена бяла рокля, така че да изглеждате елегантно и елегантно!

За бизнес среща: Запазете се удобно, прилично и естествено. Материалите, които избирате, трябва да бъдат естествени. Добавете тънък колан и някои интересни гривни като детайл.

Шик, докато бъркате из града: Свържете бяла рокля с пастелни дрехи. Сандалите на малка шапка и раменна чанта са идеални, ако искате да изглеждате шик.

Следобедно кафе с приятели: Смесете интересен печат, който ще направи вашата бяла рокля по-интересна. Сандалите в ярки цветове ще придадат свежест на целия вид.

Отпуснат и модерен през прохладен летен ден: Поставете лек и широк пуловер върху роклята си. В случай, че се появи слънцето, поставете шапка.

Вечерен изход: За да изглеждате блестящо и секси през нощта, най-добре е да носите кожено яке, пощенска чанта и поразително бижу.

Пикник за двама: Облечи хипи рокля, с дантела детайли и сложи цветето булка в косата си, за да завърши модерен външен вид в природата.

Романтична среща: Ако отидете на романтична среща с вашия скъп селектор, а след това дрехи малко по-необичайно рязани. Нещо по-съблазнително. Дълга, трескава рокля с прозрачни детайли е идеална, защото ще събуди въображението!

Можете да го направите сами!

Снимка: imgarcade.com, lookbook.nu

Гледайте видеоклипа: Вокзал для двоих

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *