Време за бебето? Това са надеждни SIGNS, че сте готови да станете MAMA

Всеки ви казва, че да бъдеш родител е най-красивото нещо в света и когато накараш бебето да разбере смисъла на тези думи? Или ви предупреждават, че биологичният ви часовник бавно пише? Ако ни питате – освен това, какъв е въпросът, който е от решаващо значение за отговора, е дали се извинявате за тази най-важна роля. Да наистина успее, при дадено окончателно решение за това дали е дошло времето за родителство в живота си, първо трябва да отговори на редица важни въпроси, и най-важното, за да бъда откровен с тях. Ще ви помогнем с този вид тест.

Разберете по-долу в текста които са надеждни признаци, че сте готови да станете майка.

Не пропускайте: 6 мита за бременност, в които има истини

1. Решението за това дали е време за вземане на съвместно решение на бебето вие и вашият партньор – никой от вас не трябва да се подчиняват безпрекословно желанията на другия. Затова е важно, когато сте в сериозна връзка, за да говорите честно за тази тема.

Фото: littleone.ru

2. Много двойки решават бебето да спаси връзката или брака, което е погрешно по много начини. Връзката между двете трябва да бъде емоционална и психически стабилна в момента, когато двойката реши да не разширява семейството. За тези, които мислят, че бебето, така че те заемат и ще привлече вниманието към техните кавги и спорове, единствената истина е, че това е голяма грешка, че времето може да се задълбочи единственото им празнина.

3. Не се контролира от двойни стандарти на други хора – това е, което ви казах, че сте на 30 и да стане майка, не е най-малко не трябва да ви бъде истина. Създайте свой собствен живот и, разбира се, заедно с партньора си, решете кога ще бъде тази голяма следваща стъпка.

4. Важно е да се знае, че "работата" няма да е лесно – че вие ​​ще имате много безсънна нощ, не, но на цели месеци, които се грижат за вашето бебе, ще има моменти, когато сте абсолютно ядки, а когато се направи, че не може, но също така е важно да знаете, че можете да го направите заедно и да имате партньор, който е готов да отиде с всички вас.

Снимка: clickhole.com

5. Ако първата ви асоциация по бременност е кошмар, тогава това не е най-ярък знак, че сте готови да станете майка. Наднорменото тегло и хормонални промени са нещо, което е свързано с други условия, но с добра информация и здравословна диета, която е от съществено значение за здравето на бъдещите майки и на бебето, можете да се насладите на тези девет месеца.

6. Отговорността дали времето за родител е в живота ви е свързано с добра сделка и финансово положение. Да имаш бебе предполага редица нови, често непредвидени разходи в живота си, така че би било добре да започнеш да мислиш за това навреме.

7. И накрая, ние не трябва да бъде твърде трудно за себе си – и ще намерите за първи път в тази роля, и най-добрият начин да се научи тя е да расте заедно с вашето бебе и никога не спре модернизирането като родител ,

Снимка: linkedin.com

НЕ МИСЛИТЕ: Опитвате се да забременеете? Тези хранителни навици ще ви помогнат в това

Сега, след като сте прочели този текст, ние вярваме, че Ви посреща по този важен въпрос, ако сте наистина готови да стане майка.

Начало снимка: thesun.co.uk

Гледайте видеоклипа: Ad Marketing Made Easy – AMME – Inglés

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *