Възстановете кожата след слънчеви бани и запазете бронзовите TEN – експертни съвети

Напоследък вече сме написали колко е важно след излагане на кожата на слънце през летните месеци и високите температури да се грижите за нейната грижа, защото тя обикновено е дехидратирана и суха. Независимо от това, ние вярваме, че освен адекватна и необходима грижа, вие сте еднакво важни и толкова дълго, колкото можете да пазите пипалата си, за които със сигурност сте работили усилено. За да получите всичко това заедно и да постигнете желаните резултати, има полезни и практически съвети от нашия сътрудник Неда от блогаКожата, в която живея, Научете как да Възстановете кожата след слънчеви бани и поддържайте бронзовия тен.

НЕ МИСЛИТЕ: Най-добър грим за мигли – съвети и трикове

"Дреааааги,

Колко бързо мина тази година. Надявам се, че сте прекарали чудесно време и си почивате за нови победи. За съжаление, не си починах, някой трябваше да работи, така че останалите ме чакат през ноември. В аптеката ви следвахме с аптека за пътуване и слънцезащитни продукти, а сега ви приветстваме със съвети, за да възстановите лицето си на лицето и да поправите тъпата кожа.

Аз лично плавах цялото злато. От златни обувки, аксесоари и грим. Докато все още има слънце, е прекрасно, че лицето ни блести – както при грима, така и при много дълбока грижа. Ето някои от подготовката, които ще ви помогнат да съживите кожата и да разширите нейния блясък дори в тези ранни дни.

серуми

Кожата блести, когато е здрава и здрава, когато е хидратирана. Най-важната съставка, която серумът в момента трябва да има, е хиалуроновата киселина. Желателно е да има някои от витамините, особено витамин С, но витамин Е няма да се оплаква. Серумите са чудесно нещо за бързо възстановяване на кожата. Те са по-концентрирани и по-дълбоки в проникването, така че те дават добри резултати след първото приложение. Ако не сте в постоянна програма за красота, достатъчно е да ги използвате непрекъснато от седем до десет дни. Може да се прилага самостоятелно или преди дневен или нощен крем.

Богат нощен крем

Знаеш ли, че тялото ни се възстановява през нощта, докато спим? Следователно, този факт трябва да се използва, за да помогне на кожата на лицето да блести колкото е възможно по-скоро. Предлагам бавно въвеждане на по-богата нощни грижи, независимо дали е богата на хидратиращ крем или крем, обогатен с витамини. Нощен крем ще помогне на кожата в регенеративни процеси. Опитайте! Сутрин, не забравяйте да очистите лицето си, защото себумът и токсините са били освободени през нощта и не бихте искали просто да натрупате всичко в порите.

Снимка: girlscosmo.com

грим

За устойчив блясък, номер едно са нагревателите. Просто, моля, без преувеличение. Изразеният контраст и подчертаване са предимно измислени за професионални цели. Те са измислени от художници за гримиране, за да се намали обхватът на работата на фотографите в редактирането. Това не изглежда приятно, когато нанесете петте слоя на светлината и осветете на тъмно. Винаги имаше по-малко!

Играй със сянка на очите. Този период е идеален за това!

Бъдете по-във въздуха и слънцето, поглъщайте енергия за предстоящата зима. Пийте много вода и яжте много пресни краставици и включете зелен чай и джинджифил като напитки от напитките си. Бъдете положителни и се смейте. Оставете си блясък!

Златната светлина привлича диаманти, скъпа моя!

Вашият Н. "

НЕ МИСЛИТЕ: вълнообразни вежди – новата тенденция на Instagram, която ни шокира

По-интересни статии по подобни и други теми можете да намерите в блога "Кожата, в която живея".

Начало снимка: stylemagazin.hu

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *