Гиги и Бела Хадид обясниха какво означава градският моден стил!

Две сестри определено са сред най-успешните и най-популярните модели днес. Въпреки това, освен доминирането на модния подиум, те ни оставят без дъх с техните модни комбинации. И най-вече когато се появява в тандем. Така е и този път. След успеха лисица списание в Милано, отбелязващо разходка по пистата с домашни любимци (!), сестра Хадид те продължиха своето собствено улично шоу.

Вижте по-долу как Гиги и Бела Хадид обясняват какво означава градският моден стил!

Не забравяйте: Джесика Алба споделя красиви снимки с трето бебе!

Споменахме лисица списанието, на което участваха и двете сестри, и на които много модели, като част от аксесоарите им, имаха сладки кученца. Сред тях също беше Джиджи.

Снимка: harpersbazaar.com

Реалният спектакъл обаче е създаден, когато сестрите от списанията стъпиха по улиците на Милано и определено спечелиха комбинациите от рокли.

Снимка: harpersbazaar.com

Джиджи тя носеше ултра интересни прозрачни пластмасови панталони Ани на Уолфорд hellenki, и всичко това го комбинира с ботуши с черни ботуши, черни кожи и изрязано тексаско сако, както и с Prada в чантата си.

Prada тя носеше портмоне Bella, и черно-оцветена комбинация с "пухкави" панталони и асиметричен блейзер, счупи капачката с леопардния модел.

Разбира се, техният външен вид засили външния им вид в тандем.

Как оценявате градския моден стил на сестрите? Хадид?

Начало снимка: wstale.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *