ГРАДОВЕ МОМИЧЕТА – БЕЗОПАСНИ БАСЕЙНИ по целия свят

Има толкова много мистериозни места в света за които никога не NSITE чували, камо ли да ги видят, от които обикновено не са в състояние да намеря нищо в досието на официалната история, които имат една страхотна история – мистериозен, интригуващ, тъй като понякога се плашим, но които въпреки това тя успява да ни омагьосва и да я вземе за себе си. Това са местата, където снимките ви могат да се видят по-долу, а всяка снимка е придружена от кратка историяако е създадено едно от най-странните изоставени места в света.

НЕ МИСЛИТЕ: Почиствайте дрехите – първите трикове, за да ги премахнете

Санджи-призрачен град, Тайван

Тук се предвижда да се изгради луксозен спа комплекс, но се прави građeviskog предприятието последва серия от трагични събития, в които той е претърпял по-голям брой работници. Жителите на строителната площадка, обявени прокълнато място, защото тя е в близост до бившия японски лагери, но също така се противопоставят на разрушаването на стените, които са изоставени в продължение на повече от 30 години, страхувайки се, че ще освободи само до зли духове.

Военна болница в Германия

Тази болница се намира в град, който е на 40 километра от столицата на Германия, винаги е бил използван за военни цели, и това беше на Адолф Хитлер. Тъй като градът е бил изоставен през 1995 г., болницата намалява допълнително.

Убежище за психични заболявания в Лиер, Норвегия

Тази психиатрична болница се е превърнала в погрешно място поради различни инвазивни методи и лечения, които са били прилагани при пациентите. Снимката е представяне на отдела, който е бил изоставен през 1985 г., без никакво обяснение, а останалите 8 сгради в комплекса и още работят като психиатрична институция.

Остров Гункини, Япония

Истинското име на този остров е Хашима, но по-често се нарича Гункани, което има смисъл – военен кораб. През 1810 г., когато се открива въглища, бързо се превръща в един от най-известните острови в света, обитаван от 5300 души. Въпреки това, почти всички от тях са изоставили я през 1975 г., когато всички източници на въглища и други вкаменелости са официално изчерпани.

Хотел Салто, Колумбия

Този хотел е всичко за мистериите и мистериозни истории, и тъй като тя е била затворена и изоставена през 1924 г., след самоубийството на чести гости, които са пребивавали тук.

Сан Хуан Парангарикутиро в Мексико

Църква на едноименния остров, заедно с остров е бил разрушен в изригването на вулкана през 1944 г., но остава стените му като напомняне.

Ши Чен Сити под водата, Китай

Прекрасният град Ши Ченг е на 1341 години. Също известен като Лъвския град, potpopljen време на строителството на водноелектрически централи и се превръща в един от най-големите атракции в света.

Колманска град на призраците в Намбия

Известен с Експлоатиращи диаманти, е бил много известен и проспериращ град, но след не повече от скъпоценни камъни, населението беше го съвсем, а сега е във всяка къща вятър, причинени купчини пясък.

Припят в Украйна

Буквало, целият град беше изоставен след ядрената катастрофа в Чернобил през 1986 г. Сега там са още екскурзии до града, представяйки се за една уникална атракция.

НЕ ЗАБАВЯЙ: Интериорни интериорни съвети – детайли, които правят дома ви у дома

Имате ли някое от тези места известно на вас?

Източник на снимки: brightside.com

Начало снимка: curiosiimo.es

Гледайте видеоклипа: Съмърхил/Summerhill

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *