Доказано научно: КАКВО ГОДИНА Е КРИТИЧНА за всеки БРАК

Както във всички други области, както и в брачния живот има възходи и падения, като неразделна част от отношенията с партньора. След приключване на периода на меден месец, когато се отправят все още в облаците, или на екзотичен пътуване започва ежедневния семеен живот, и въпреки че звучи доста проста и се различава от тези приказни прогнози, и тя има своята красота и сексапил. По-конкретно, някои научни изследвания показват които са най-красивата и най-трудната година на брака, Прочетете повече за това по-късно.

НЕ МИСЛИТЕ: Това са най-добрите начини да покажете на партньора си, че го обичате

Третата година на брака

Има една теория, която казва, че любовта от гледна точка на влюбване и страст между две трае 3 години и след това навлиза в тихо пристанище. Когато става дума за брак, много изследвания показват, че третата е също така в същото време най-щастливата година на брака, без да броим първото в знак на сватбена еуфория и пътуване до медения месец.

Също така, интересно е, че повечето двойки тази година са женени решава за дете, което е решение, което допълнително укрепва техните любовни отношения.

Пета година на брака

Първите истински проблеми започват само през петата година от брака, когато децата все още са малки и изискват много внимание, което е трудно да се съчетае с бизнеса и всички други задължения. В този период повечето от омъжените тя има по-малко търпение за партньора си, и някои тестове показаха, че е само в петата година Мнозина започват да мислят за развод, както и да се консултирате с адвокат.

Това е възрастта на брака, която се счита за най-трудното и повратната точка.

Седем години брак

Ако бракът обхваща петата година, смята се, че са в седмия се очаква нов голям етап, или предизвикателство, когато техните бракът става рутинен, Освен че връзката с партньор влиза в кръга, има и такива други проблеми – най-вече финансово и тези с деца, които още повече влошават ситуацията в брачните отношения и правят цялата ситуация по-непоносима.

Всичко това е много силно труден период за съпрузи, и тези, които успяват да го преодолеят, по всяка вероятност, чакат дълъг и щастлив брак.

НЕ МИСЛИ: Това са очаквания, които могат да разрушат връзката ви

Във всеки случай, независимо от това, което тези проучвания казват, От вас зависи да опитате сами че вашият брак се основава на качествена и стабилна връзка на двама души, които обичат, уважават, имат търпение и разбиране, могат да прощават, но също така да кажат "съжалявам" и винаги говорят за чувствата си един с друг.

Не е нужно да го правиш сами!

Гледайте видеоклипа: Homeopathy Explained – Gentle Healing or Reckless Fraud?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *