Думата PSIHOLOGA – 5 NAVIKA, която възпрепятства самонаемането

Да бъдеш наясно с неговите възможности и качество, което не изключва осъзнаване на недостатъците и слабите страни, ключът към успеха в различни области на живота, както и добри отношения с други хора, въз основа на зачитане на техните добродетели, и осъзнаването на себе си. Много просто тази липса на самочувствие, както и да бъде в състояние да работим върху това, което трябва да се знае кои поведения трябва да се избягват.

Научете по-долу които навици от гледна точка на психолозите нарушават самочувствието.

Не пропускайте: Трябва да знаете това, за да се справите с опасна ситуация

1. Тревожност, произтичаща от някои несъвършенства – много, дължащи се например на неудовлетвореност. с физическия им вид, те могат да развият усещането не само за недоволство, но и за несигурност в собствената си стойност и възможности. Първо трябва да се разбере как да се направи това възприятие на личността ми се е подобрило, е, че абсолютно съвършенство не съществува, и че не трябва да се сравняваме априори с другите, а напротив, трябва да се сравнява със себе си, със своята вчера Да, как си върху себе си и да станат по-добри в някои аспекти – това са сравнения, които са конструктивни, тъй като те водят до вдъхновение, а не до разочарование.

Снимка: choosehelp.com

2. навика да говори лошо за себе си – един да признае грешка, която може да се случи на всеки, както и други навици, които се клеветят пред други хора, може би така несъзнателно искат да оправдаят възможните грешки, които ще се случат в бъдеще. Разбира се, не трябва да го правите, но ако сте направили нещо нередно, просто опитайте да го коригирате.

3. препятствия по пътя, които виждате като непреодолими трудности, а не като предизвикателство – това е много характерно за всички, които страдат от липса на доверие, тъй като по този начин в очите им оправдае неуспеха им и страх, за да се пребори с проблема.

Снимка: netdoctor.co.uk

4. Вие сте прекалено несигурни и нервни за бъдещето си, което ви парализира да действате в правилната посока. За да преодолеете това, трябва да приемете, че нещата не вървят по начина, по който сте планирали, без значение колко сте се опитвали.

5. Вие винаги се нуждаят от одобрението на другите, като доказателство за успеха си и стойност, вместо търсенето сертификат за себе си, вместо да чака някой друг постоянен признание и похвала.

НЕ МИСЛИТЕ: Успешен, хубав, умен и все още сам – ето защо

Това са типични модели на поведение за всички, които страдат от липса на самоувереност, зависи от вас, ако ги разпознаете сами, първо да ги узнаете и после да ги промените.

Начало снимка: huffingtonpost.com.au

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *