ЕДНА ИГРАЧКА е забранена в дома на Кейт Мидълтън и принц Уилям!

Винаги се чудехме какви са те Кейт Мидълтън и принцът Уилям като родители. Дали те са трудни или дори слаби във всичко? Как обучават децата си? Източник близо до кралското семейство наскоро откри, коя играчка е строго забранена за един малък принц Джорджи принцесата шарлота-u: Научете текста, който следва.

Вижте също: PIPPA MIDDLETON – Не е лесно да бъдеш сестра на KATE MIDDLETON!

Принц Уилям и Кейт работят усилено, за да позволят на децата си да имат нормално детство. Те осъзнават натиска на обществеността и огромния интерес на медиите към личния си живот и се опитват да защитят децата колкото е възможно повече. И засега те го правят доста.

Когато отглеждат децата си като родители, те също имат определени правила и забрани, а първата се отнася до играчка, която изобщо не е разрешена в двореца Кенсингтън.

снимка: www.hellomagazine.com

Това е въпрос Ipad!

Кейт и Уилям вярват, че тази играчка привлича вниманието и отнема времето, което децата трябва да прекарат в природата, да изследват света около вас и да харчат качествени моменти със семейството си.

Те не са единствените родители в света, които имат строги правила, когато става дума за използване на съвременни техники. Куртни Кардашиан тя позволява на децата си да играят много ограничени игри и да гледат телевизия.

"През работната седмица, позволеното време за гледане на телевизия и игра на игри е половин час на ден, а уикенда може да отнеме един час."

снимка: hollywoodlife.com

Ние абсолютно сме съгласни с това мнение и поздравления, ако наистина успяват да запазят думата си по този въпрос.

начало снимка: www.businessinsider.com.au

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *