ЕКСПЕРИЕНЦИИ разкриват – възможно ли е да се повлияе на бързия растеж на KOSE

Когато говорим за грижа за косата, както и начини за ускоряване на нейния растеж, винаги се поставя въпросът кой от тези препоръчителни начини е реален и ефективен. Различните съставки и лечения, основаващи се на тях, които трябва да повлияят на косата, за да достигнат желаната дължина по-бързо и да бъдат здрави, определено са многобройни, но не еднакво и винаги ефективни. Ето защо е време да погледнем нещата от друг ъгъл, за да може най-накрая да отговорим на въпроса гвъзможно ли е да се работи по по-бърз растеж на косата?

Какво казват експертите по тази тема, разберете по-долу.

НЕ МИСЛИТЕ: "Цветно топене" – техника за боядисване на коса, която надминава омразата и балите

Независимо дали се препоръчват козметични продукти или козметични процедури с напълно естествени съставки, експерти и професионалисти на коса се съгласяват, че това е всъщност е невъзможно да се действа директно върху ускорения растеж на косата, която е индивидуална и предварително определена. Също така, някои проучвания са сравнени с две групи – една, лекувана с ускорен растеж и един, които не са имали този тип лечение, и не са наблюдавани различия в дължината му. По-точно резултатите съответстват и на двете групи средно нарастване на косата от 1,5 см на месец.

Снимка: groupon.com

От друга страна, това не означава това адекватна грижа Тя не може да има косвен ефект върху растежа на косата. Косата, която е слаба, крехка суха и с пукнати краища, е предотвратена и прогресира в нормалното си темпо при нормални темпове. Затова насочваме вниманието си тези навици в грижите й, които непряко ще повлияят и ускорят растежа на косата.

1. Масаж на главата на главата редовно За ускоряване на циркулацията и стимулиране на космения фоликул, правейки косата по-силна.

2. Облечете косата си хранителни натурални съставки, като препоръка номер 1, ние подчертаваме маската с яйца, които са богати на протеини, желязо, селен и калций, необходими за здравословна коса. Подготовката е проста – обвийте едно яйце с лъжица масло от гроздови семена и няколко капки лавандулово масло, нанесете маската върху цялата повърхност на косата, оставете я да работи за 20 минути. Изплакнете с топла вода и измийте нормално с шампоан. Прилагайте това лечение веднъж месечно.

Снимка: food.ndtv.com

3. Разбира се, важно е косата ви винаги да е такава хидратиране защото това е, което я предпазва от счупване и стрелба. Това може да ви помогне Използване на етерични масла в грижата за косата, или тези козметични продукти за неговото лечение, които са на тяхната база.

4. Редовно отидете на фризьор – Препоръчва се да практикувате прическа на всеки 2 до 3 месеца и е достатъчно да съкратите само няколко милиметра в краищата, за да изглеждате здрави и буйни.

Снимка: groupon.com

5. Работете здраво Не излагайте косата си на прекомерно затопляне, независимо дали става въпрос за сушилня за коса или за спрей за коса, а също и за внимание състава на шампоана и други продукти за коса който използвате – изберете тези, които Те не съдържат сулфати.

НЕ МИСЛИТЕ: Лесен за сила на звука – най-добрите трикове в косата

Във всеки случай правилната грижа за косата е задължителна и е добра крачка по пътя към дългите и здрави коси.

Начало снимка: up-nature.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *