Елон Муск и Амбър Сърд – помирение или сбогом POLJUBAC?

Както знаете, привлекателна актриса скоро след драматичен развод Джони Деп, за които прахът все още не се срина, намери ново момче, не само всеки, а милиардери и собственик на успешна компания Tesla, Според индивидуалните сметки отношенията им се подобриха значително до август тази година, когато те се разпаднаха. Те обаче сега се виждаха отново заедно и те бяха много близки!

по-долу повече подробности за връзката между Елон Муска и Амбър Сърд – дали те се разтварят или са се успокоили!

Не забравяйте: Ева Лонгория показа бременна стомаха – това е прекалено сладко!

Нека си спомним тия снимки, с които се намира кехлибар за Instagram потвърди, че тя и нея Елон заедно – със следи от кармине на лицето му.

Снимка: instagram.com

Сега нещата все още са малко по-различни. Елон В неотдавнашно интервю той каза, че страда много от разпадането кехлибар, и че тя се раздели с него повече, отколкото с нея. Малко след това двамата се срещнаха заедно на обяд!

Снимка: usmagazine.com

Източници, близки до двойката, казват, че двамата са приятелски настроени. Това означава ли, че тази целувка е приятелска?

Снимка: usmagazine.com

За да отговорим на този въпрос, ще трябва да се съгласим да видим в каква посока ще се развива развитиетос Амбър и Elona, но това, което можем да забележим е, че известната актриса е служила на много интересни аксесоари за коса, за да направи зайче!

Какво мислите за всичко това?

Начало снимка: harpersbazaar.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *