ЗАКРИВАМЕ – Защо знаят, че носят обувки, които са твърде големи за тях

Може би не сте обърнали внимание, но блоговете и коментарите под снимките на червени килими често повдигат въпроса защо известни хора носят обувки, които са очевидно големи, Дали това е нова модна тенденция или има ли друга тайна на стилистите им зад? Разберете защо най-изявените фигури на Холивуд слагат краката си в големи обувки на важни събития и помислете и започвате да се държи така.

НЕ МИСЛИТЕ: Това са дамите от модела UNCOMPURRECT

Това не е въпрос на морал – известни звезди умишлено имат обувки, които са по-дълги или по-широки от тези, които обикновено носят. Това се дължи на подуване на крака и предотвратяване образуването на мехури.

Бляскавите събития и организирането им Те продължават часове, а вие вероятно знаете, че краката ви са по-широки, когато сте на високи токчета за дълго време.

Не забравяйте: Барби мода в реалния свят?! Бихте ли носели това ОБУВКИ?

Когато краката ви са болезнени, вие ходите неестествено или смешно.

Чрез широките обувки ще избегнете болка, дискомфорт, стягане и проблеми в чувствителните части на крака.

Можете да поставите малко по-големи обувки силиконови добавки което ще направи краката ви удобно и че ходенето по високите токчета не е бъг.

НЕ ЗАБАВЯЙТЕ: 7 НОВИ ТЕНДЕНЦИИ за пролетта – ОБУВКИТЕ, КОИТО ЩЕ БЪДЕ ЛЮБИМ С РАБОТА

Двустранните ленти за самозалепване са друга тайна известна личност, която прави екстравагантните обувки да останат определен на краката си дори вечер.

Също така използвайте подобни трикове, така че не е нужно да се облечете в плоски обувки и да останете готино през цялата нощ.

Можете да го направите сами!

Снимка: brightside.me

Гледайте видеоклипа: Плесен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *