Земеделски стопани, които НЕ отиват с материала на тялото ви

Намиране на перфектната двойка дънки Това е модна задача номер 1 за всяка жена! Но как да се избегне една много често срещана грешка – да наберете напълно грешен модел за твоя структура? Това, което изглежда фантастично за една жена, от друга може да бъде трагично!

Модни стилисти посочват, че представителите на по-красивия секс са погрешно погрешно поради една много проста причина – оте се опитват да приемат размера си, така че често вземат дънки, които са малки. Друга грешка – неправилно изрязване. Нищо по-рядко, не е феномен, че жените просто не виждат тялото си, какъвто е, и избира моделите, които подчертават точно какво не е наред ,, "и да се скрият това, което не е нужно да бъде скрит.

Ние сме тук, за да привлечете вниманието си върху моделите на джинсите НЕ ЕДИН отидете с вашите неща – двойно отрицание, скъпи дами!

Първо, определете вида на материала на тялото – кликнете върху негоТОЗИ ЛИНК !

 

1. Дамите се запълват

Ни най-малко модели, които са избледнели части, пайети, нитове и други декорации ,, "на бедрата или седалището. Тези подробности ще изготвят само внимание на тези части на тялото. Така че, най-модерен дизайн на дънки с бродерия, които тези дни, които виждаме офертата на почти всички модели, за съжаление, не за вас, по-тъмни дънки ще бъде твой приятел, а по-лека ще бъде най-лошият ти враг също, избягвайте прекалено тесни модели и изберете еластични материали -!.. еластан, ликра, еластан и да са наясно с неговия размер, трябва да се чувстват комфортно в тези дънки.

2. Висока

Единственото нещо, което трябва да избегнете, е дължината на фермера под коляното. Първото нещо е да съкратите краката си, което в никакъв случай не е цел, а друга, която ще изглежда като че ли сте сложили други по-къси ризи. Това е текуща тенденция, но за съжаление този модел не е за вас. Що се отнася до останалите – точно напред, поради височината си, почти всички модели ще се поберат перфектно!

3. Малки неща

По същество трябва да избягвате модели на чанти и т.н. момчешки стил, който ще ,, глътка. "Ако наистина харесвам Това е само един модел, свържете дънки с високи токчета. Разбира се, трябва да се знае, че най-добрия си приятел ,," модел на тесни дънки.

4. Атлетически тип

Хеликантите със сигурност са удобни, но те не са най-добрият избор за вас с алпийско зърно. Същата група включва тесни дънки. Вместо това, се стремим към прави разфасовки.

5. "Ябълка" на материала

Не носете дънки, които са здраво под коленете и около предметите, тъй като това ще подчертае само формата на вашата ябълка. Ако все още ги носите, оставяйте блузата си поне на няколко килима под бродерията, за да разтегнете визуално фигурата и да я направите по-тънка. Най-добрият модел за вас е "Zvoncare"!

6. "Круша" на материала

Плитките панталони определено не са ваши приятели. Среден и дълбоки модели с плоски или дори по-добре, zvnocare ,, "Съкращенията са най-добрите за вас, ако ви изберат за тесни дънки, малко пространство остави около глезените -. Не чорапогащи и допълнително здраво.

7. Цифрови часовници

Можете да, от друга страна, не трябва да носят ракети ,,! "Също така, твърде дълбоки модели ще привличат само внимание на района на стомаха и го правят да изглежда по-голям, отколкото е. Избягвайте моделите, които са бледи или имат определени декорации на района около кръста му. Джобове без никакви подробности!

8. Момче фигура

Какво не е наред с вас, е ясно изразените криви на талията и страната, така че не забравяйте да избягвате плитки модели, които допълнително ще привличат вниманието към нея. Вашето тяло се ражда като дълбок модел, тъй като разделът на талията визуално ще създаде кривите, които искате. Особено ще се поберат модели с джобове, "клане" или нещо, което добавя обем към областта на бедрата.

Последни съвети:

1. Доверете се на инстинкта си. ако не сте сигурни, че двойката е истинска, опитайте друг модел.

2. Когато вече сте в кабината, опитайте колкото се може повече модели, отколкото да се чувствате като някой във водата като риба във водата!

3. Винаги опитвайте тъмните джинси с елстин – по-тъмните оттенъци по-добре покриват недостатъците и еластинът е по-красиво оформен спрямо формата на тялото.

4. Вземете някой от доверието – приятел, майка, сестра – важно е, че някой, който наистина ще ви разкаже техните мнения и впечатления!

Гледайте видеоклипа: Vardi Wala The Iron Man Full Movie | Kannada Dubbed Action Movies | Tollywood Action Movies

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *