Известни известни личности – Тейлър Суифт и Джо Алвин и Блейк Лайви и Райън Рейнолдс

Въпреки, че популярната певица и я за няколко месеца ново гадже, британски актьор Джо Алвин, почти не могат да бъдат проследени, тъй като връзката им се пази в тайна, тя е до любопитните очи на обществения поради информация за двамата влюбени неразделки прекарват времето излиза с друга двойка от световноизвестните актьори Rayan Reynolds и Blake Lively. Прочетете повече за това по-долу.

Не забравяйте: Майли Сайръс има съпруга си и това е Лиъм Хемсуърт – това е хубаво!

Според последните твърдения, Тейлър Суифт е решил да отиде на почивка в приятеля си и гореспоменатия двойката добре известно, и в личния си имение в Роуд Айлънд. Въпреки че никой в ​​четворна Рейнолдс-Lively-Swift-Алвин не публикувате каквито и да било снимки в социални мрежи, можем да предположим, че със сигурност се наслаждават.

В противен случай, Тейлър и Джо са били наблюдавани, когато излезе от апартамента на певеца в Ню Йорк, ще ви романтична ваканция и да излиза с Блейк и Rayan, въпреки че те се опитаха да се прикрие чрез носят черни суичъри с качулка:

Актьорът и музикалната звезда са в контакт в продължение на 7 месеца, но все още не искат да споделят подробностите с любопитните очи на обществеността. Чудя се дали това скоро ще се промени?

Източник на снимки :: harpersbazaar.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *