Извратени причини, които KOSA понякога боли

Предполагаме, че самият Вие изпитвате много странно усещане, че косата ви боли, например, след като не са били измити за няколко дни, или сте я държите вързано в опашката за дълго време. Очевидно е, че това явление е напълно нелогично, защото знаем, че косата всъщност е мъртва, т.е. че няма нервни окончания, които да причинят болката, и той все още е налице и истински. За какво става дума? какви са причините, поради които косата ви понякога боли, разберете по-долу.

Не си спомняте: Как да подсилите корена на косата и да предотвратите загуба на коса

А именно във връзка с това явление бе установено, че те съществуват две възможни причини които ви карат да се чувствате наранени. Един от тях се отнася до определени процеси в тялото ни, а другият е резултат от някои от нашите навици, когато става дума за грижа за косата.

Причина 1: Алчна коса

Снимка: stylepresso.com

Това важи за ситуации, когато Не си измила косата навреме, така че палтото е твърде дебело за мръсотията, но може да бъде свързано и с него естествена мазна кожа на главата, И в двата случая се извършва следващият процес – той е прекомерен светлина себум, която се установява върху кожата на главата, причинявайки я възпалителни процеси , интензивна исхемия във фоликула и чувство за неудобство.

Този конкретен израз е допълнително подобрен, когато започнете ceset, защото те освобождават цитокинините, които разпространяват процеса до цялата глава на главата, което допълнително го кара да се чувства Както ви боли косата.

Причина номер 2: Препарати за коса

Снимка: bety.cz

В предишната секция ние вярваме, че сте напълно ясни за причината, която причинява болка в космите на косата ви, но какво се случва, когато например, заИзмийте косата си и след 12 часа започвате да чувствате сърбеж? В този случай най-вероятният случай е, че те са причината препарати, които използвате за грижа за косата.

Ако третирате косата си ежедневно с разнообразни продукти, като напр. Спрей за коса, шампоан за химическо чистене и т.н., то е и това претоварвайте химикалите си, затова идва пилотно масло, тази кожа на главата бързо става мазна.

Това, което се препоръчва, за да се избегне възпалението във всеки случай, е това коригирайте грижата за косата по начин, който да бъде редовен, но не и прекомерен. Също така избягвайте да прикачвате косата си на опашката, когато имате мазна кожа на главата си и не използвайте силни шампоани и други продукти за грижа за косата, които съдържат сулфати и други химикали, като внимателно премахвате мръсотията, без да отстранявате защитния слой коса, Препарати, които го съдържат арганово масло се препоръчват и при лечението на косата, но не повече от веднъж до два пъти седмично.

Снимка: tarifikolay.com

Не забравяйте: Най-добрите вдъхновения на омразата – истинското вдъхновение за есента

Вярваме, че успяхме да изясним дилемите за това как тази коса може да нарани и как да избегнем споменатите по-горе възпалителни процеси.

Начало снимка: aol.com

Гледайте видеоклипа: Part 3 – Pride and Prejudice Audiobook by Jane Austen (Chs 26-40)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *