И принц Уилям говори по повод Истината Кейт Мидълтън

През цялото време, предния ден, новината, че всички ние бяхме най-популярните дами на английското кралско семейство за трети път във втора държава. Това съобщение идва директно от двореца Кенсингтън, така че няма съмнение, че може да е фалшива тревога. Династията от Кеймбридж е, според докладите, през третия месец и какво е това Принц Уилям говори за бременността Кейт Мидълтън, разберете по-долу.

Не забравяйте: Анджелина Джоли е отворена за това как да бъде сингъл

Принцеса Шарлот и принц Джордж ще получите бутало или сестра, а баща им също е много развълнуван от тази радостна новина. Уилям по време на речта си в Оксфорд, който е участвал с кампанията за психично здраве, където е бил активен участник, в отговор на въпроса за бременността на жена си, като каза, че е много щастлив и че всички те бяха много добри новини.

Снимка: marieclaire.com

Той добави, че бременността за своето семейство и малко стресиращо период поради проблеми, които Кейт има нещо общо с болест, хиперемезис гравидарум известно като синдром, за който, както се казва Принс, всички малко сън лишени. В противен случай, херцогинята е отменила задълженията си в Лондон.

снимка: dp2018.com

Това, което е безопасно е, че едва ли можем да изчакаме да се срещнем с нов принц или принцеса!

Начало снимка: usmagazine.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *