И това се случи: Чанинг и дъщерята на Джейн на инстамрама на мама!

Тази известна двойка е една от най-уважаваните двойки на Холивуд. Тяхната романтика започва през 2006 г. по снимките Станете, а след три години се спряха на луд камък. Родителите са хубави момичета Вечно Тетум, които те не показват в социалните мрежи, за разлика от практиката на някои други родители в света, чиито профили са напълно в образа на децата на техните снимки. Ето защо всички те бяха изненадани, когато го направихадъщеря Чанинг и Джене Татум се появиха на мама Инстаграм!

Подробности по-долу.

Не забравяйте: Ким Кардашиан и марката Змия!

Известната двойка реши да вземе прякора си в известния Универсален Студио Хари Потър Светът,което, разбира се, доведе до пълния ентусиазъм на четиригодишно момиче!

Както винаги, родителите се опитахаEvie защита от любопитния фотоапарат на папараците и затова решиха, че е по-добре да публикувате снимка на дъщеря им, което е рядкост за тях.

Снимка: instagram.com

Evie с магическа пръчка в света на Холивуд веднага взеха всички симпатии на броя на последователите на известната актриса. И харесваме модния стил на якето – сребърно сако, което се комбинира с обувки в същия цвят!

И това не е всичко, Evie беше главната звезда дори Историята на мама на Истанбул:

Снимка: instagram.com

Надяваме се, че това ще стане Джена и Чанинг в бъдеще споделяйте снимки на принцесата с нас.

Начало снимка: harpersbazaar.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *