Какво изглежда, когато служителите се окажат марка-марка!

Ние сме свикнали с световните марки в рекламните си кампании – ролята на тези, които ще интригират вниманието на всички нас към известните супермодели, които изглеждат перфектни и които напълно застават. Имало ли е най-накрая промяна в този проблем и започва нова ера в света на модата? Ще откриете отговора в продължението на нашия текст – Вижте "обикновените смъртни" в ролята на супермодел!

Не пропускайте: Снимки, които никога преди не сте виждали! (Галерия)

Известна маркаN Спорт / Н Модатой успя да ни изненада, но също така развълнува с решението си като модели гардероба и обувките им наема своите служители и бизнес партньори!

Докато спортни марки в света се състезават кой ще намерите провокативни модели и хора, които се занимават професионално с фитнес, N спорт имахме удоволствието, защото в кампанията му е искал да покаже на хората ,, кръв месо "и че не по-малко от своите служители , което доказва, че те са ценен член на екипа зад камерата, както и извън!

Кампанията за маркетинг се състои от следните – колеги, служители N Спорт / N Мода, ще представи нова колекция чрез собствените си модни стилове. Трябва да признаем, че ние наистина харесва, че най-накрая ролята на тези, които са насърчаване на марката са моделите, които не трябва да се отговори на плесени перфектен изглед моделиране и пропорции!

Ето и другите снимки:

За бизнес и елегантна жена – класически дрехи без грешки.

Но за тези дами, които по-скоро биха избрали спортна екипировка обичай градски стил.

Живи комбинации на случайни рокли на работното място! Ние приветстваме случаен офис облекло код.

Градският стил винаги е това, което се изисква, когато се обсъждат настоящите модни тенденции.

В допълнение към поезията на добре позната марка показва вярно в екип, ние вярваме, че е много умен, като страната, маркетинг, за които можем по-добре се свържете и да се идентифицират, отколкото с хора, които споделят сходни или идентични позиции, както себе си и имат една и съща мъка когато отворя гардероб ,, какво да облека днес? ", или това, което е известно ,, няма какво да облека!"

Как мислите, че това е движението на тази модна марка? Ние сме щастливи с този оригинален маркетингов ход, който се разпространява с "простосмъртните" може да се намери в ролята на супермодел. Надяваме се, че в бъдеще ще има още такива случаи!

Източник на снимки: facebook.com

Гледайте видеоклипа: CATASTROIKA OFFICIAL MULTILINGUAL

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *