Какво можете да направите с EYES? Направи си трикове, които ще ви зарадват

Ние вярваме в тези банери и любимите си инструменти, когато трябва да сте креативни и да направите някои интересни прически. И наистина, рядко какво може да ни помогне по този начин – те са твърди, незабележими, така че лесно можете да ги покриете с косми, а те също са толкова евтини, че можем да ги омекотим. Въпреки това, магията на по-лесния стайлинг на косата не е единственото нещо, за което могат да ни помогнат тези малки скенери – ако все още не сте знаели, има красота, които са по-лесни за изпълнение с тях. Разберете по-долу какво можете да направите с една стотинка и да научите Да направите многото трикове, които ще ви зарадват.

НЕ МИСЛИТЕ: Да направите самата маска за идеално меки крака

Трик с фиба и очна линия

Искате да получите ефект на котка-очи с помощта на очна линия, но не сте ли сигурни, че можете да го направите? Не се притеснявайте – това ще помогне на вашата коса. Взимаш една игла и нейните региони подчертават контурите на котешко око, като дълго край ukosnise бъде обърната надолу, както е показано, с подложка е заговор форми. Alajner внимателно попълнете контурите, като се уверите, че най-горния ред е всъщност продължение на линията alajner на който следва линията на миглите на горния клепач.

Декорация на ноктите

Наистина няма нищо по-лесно от това. След като nalakirali нокти, можете да ги направите да изглеждат по-интересно от по-дълъг топ фиби потопят в друг цвят боя, а след това ще направи полка точки върху ноктите ви. Независимо дали ще бъде маникюр с минималистичен стил, само с една точка на всеки нокът, или ще ви бъде дадена въображението по желание – това вече е ваш избор.

Фиксиране на изкуствени мигли

За да поставите изкуствени мигли вас, разбира се, е необходимо лепило, но това на практика се оказа, че често възниква проблемът за прилагане на точното количество лепило, както на края, за да бъде завършен навсякъде по клепачите си, и по този начин съсипват вашия грим. Тази ситуация може лесно да се избегне, ако нанесете лепило на ръба на изкуствени мигли с помощта на фиба, което ще помогне да се запази в тънък слой.

Конска опашка

Пантата може да ви помогне да получите идеалната конска опашка – подобрен обем и правилна форма. Всичко, от което се нуждаете, е да ударите това зайче вертикално в началото на опашката си, отвътре, за да не виждате от косата и да получите точно ефекта, от който се нуждаете.

Декорация у дома – 3 бързи идеи (направете го сами)

Можете да го направите сами!

Начало снимка: minq.com

Гледайте видеоклипа: Powerful visual illusions | Al Seckel

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *