КАКВО МОЖЕ ДА ОСТАВЯТ МНОГО МЪЖКИ – НАУЧНО ПРОИЗВОДИТЕЛНО

Има толкова много текстове, които се занимават с темата на тайната на женската привлекателност, което е фатално за членовете на силния пол, а отговорите са разнообразни – перфектната комбинация, чар, стил, чувство за хумор, находчивост и всички други характеристики, които могат да се предполага, че за да завършите една дама. Като се има предвид, че очевидно въпрос за една много популярна тема, много от тях са се справили с него, а дори и да излезе с някои неочаквани заключения.

по-долу Разберете какво е най-привлечено от мъжете.

НЕ МИСЛИТЕ: Типове хора, с които е опустошително да се влюбват

Според някои научни изследвания, 7 характеристики, които украсяват женските членове, са окончателно определени и те са фатални за мъжете. Да приемем, че някои от тях са доста изненадващи.

Инфекциозен смях

Снимка: huffingtonpost.com

Що се отнася до тези първи елементи, изглежда напълно логично. Лесно е да се влюбите в някой, който излъчва положителна енергия и чиято усмивка движи стените

Способността Ви да бъдете искрени и от сърце едно определено е един от стрелката на Купидон, което е фатално за членовете на силния пол. Според многобройни проучвания е установено, че те са Мъжете са отслабени от заразен женски смях.

Очила с диоптри

Снимка: brightside.com

Ако си мислите, вашите очила, когато те възпрепятстват си привлекателност и обжалване на проблема, тогава ние бихме искали да Ви информираме, че е точно обратното. Изследванията показват, че са такива диоптрични очила на жена За мъжете всъщност е детайл от товаи допринася за сексапил.

Вероятно има нещо в това "професор" изглежда което е по-силни полу винаги атрактивни и донякъде тайнствени, но в никакъв случай, това, което е сигурно е, че мъжете очила на лицето си опит е много желателно подробно.

Пот след тренировка

Снимка: brightside.com

Да, за това сме сигурни, че сте доста изненадани! Въпреки това, износено женско тяло след тренировка също са намерени в списъка на тези женски характеристики, които са фатални за мъжете. Въпреки това, особено интересното е, че то се отнася само за упражнения.

Пътека под бански

Снимка: caretricks.com

Ако някога сте се опитвали да постигнат по време на сезона на слънчевите бани перфектен бронзов тен с по-малко ярка следа под бански костюм, тогава ние трябва да Ви информираме, че това може да не е най-добрата стратегия. Оказа се, че е така Харесва ми по-силният секс точно когато тези тела държат своя ярък път.

Разбира се, вие правите по същия начин, по който лично го предпочитате.

Разредена коса

Снимка: youtube.com

Това заключение в контекста на научните изследвания, която се занимава с темата за женски атрибути са най-привлечени от мъже, изпращане на съобщението, че е време да се изгладят и други материали за фризьорски салони, заделени и просто нека косата ви да е естествена, не само защото хората го харесват най-много, но и защото те трябва да се разбират като обективни критици.

Така че, пуснати и unrowned коса, или случайно завързани в опашката тайната на смъртните случаи

Лек грим

Снимка: skincare.com

И друг глас за естествен вид което само потвърждава това, което казахме в предишния параграф. А именно изследванията показват, че 60% от сексуалните работници предпочитат, когато са дами без грим или когато гримът им изглежда неутрален.

коремче

Снимка: brightside.com

Мъжете определено са по-привлечени от дамите, които имат грам излишък от стомаха – се оказа, че са за тях атрибутът на женствеността и сексапил, както и всички други неща на жените, които включват криви.

Ето защо, Не е нужно да сте слаби, което не означава, че не е нужно да се грижите за вашата линия, разбира се, но важното е, че стомахът е разрешен.

НЕ МИСЛИТЕ: Най-често срещаните грешки при избора на бельото и как да го избягвате

Както можете да видите, някои изводи са повече от интересни и може би те ни помагат най-накрая да стигнем до тайните на един по-силен пол.

Начало снимка: ele.ro

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *