Какво ще стане, ако цветът на косата се окаже твърде тъмен – 3 практически съвета

Всеки, дори онези, които имат опит в боядисването на косата у дома, може да не получи желания цвят, когато става въпрос за цвят. По-тъмният цвят на косата може да се дължи на факта, че сте преминали към друг тип боя или просто не сте оценили добре, че определен цвят ще се отличава добре. Ако се разпознаете в тези линии и вече сте се примирили с факта, че ще трябва да почакате следващата картина да бъде поправена, има друго решение – да направите косата си по-блестяща до онзи сянка, която първоначално искате.

По-долу ви представяме 3 Практически съвети за това, което можете да направите, когато цветът на косата се окаже твърде тъмен.

НЕ МИСЛИТЕ: Стресът като причина за загуба на коса и възможни решения

1. Шампоан за дълбоко измиване

Освен редовните, има специални шампоани, които са предназначени за дълбоко измиване на косата, с цел премахване на всички мръсотия, които остават в косата след обичайното измиване, както и остатъците от други химикали и козметика. Можете да получите тази услуга в някои козметични салони, и това, което е сигурно е, че заедно с мръсотия, частично изплакнете и оцветете косата, така че автоматично ще стане по-ярко отколкото веднага след боядисването.

Също така, nБихме искали да споменем, че е важно да се третира косата след дълбоко измиване с регенерираща маска за коса, за да не стане твърде суха и дехидратирана.

В противен случай имаме предвид и шампоан срещу пърхот който по своя състав може също да бъде ефективен при размишляване на косата.

Снимка: mag.103.by

2. Свържете се с производителя

На пакета за сешоар винаги имате телефонен номер, предназначен за всички потребители, чрез който можете да се свържете с техния център за обаждания и да получите информация за техния продукт или във връзка с това, което те предлагат най-доброто решение в случай, че цвета на косата е по-тъмен.

3. Продукти за отстраняване на боята

Всички реномирани козметични къщи имат в своята продуктова гама препарати със специално предназначение, използвани за отстраняване на цвета, т.е. за детонация. Предлагаме ви да получите и опитате у дома, като ги използвате според инструкциите за решаване на проблема с цвета на косата, който се оказва твърде тъмен.

Снимка: bustle.com

В края на краищата, да споменем и кои са те Най-добрият начин да избегнете тази ситуация:

Трябва да имате предвид, че боите за коса, на които е поставен етикетът Тя работи по-бързо, т.е. косата в този случай по-бързо получава цвета.

Също така, общият съвет е, че когато се рисувате у дома, никога не експериментирате твърде много, Изберете цвят, който е по-тъмен от естествения ви цвят само за един или два оттенъка.

Във всеки случай, ако се опитате да разрешите проблема с тъмната коса с един от предложените методи, Важно е да действате незабавно, или не по-късно от ден-два след рисуването.

НЕ МИСЛИТЕ: Как да направите вашата коса по-малко мазнини – топ 8 съвета

С практически съвети за перфектно оцветена коса: Можете да го направите сами!

Начало снимка: .cutypaste.com

Гледайте видеоклипа: Die 5 Biologischen Naturgesetze – Die Dokumentation

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *