Как да изберем правилната форма на очилата

Ако носите диоптрични очила, най-малко веднъж сте имали проблеми да изберете коприна, която да се вписва перфектно.

И формата на очилата е много важна, ако искате да подчертаете лицата на лицето си по правилния начин.

Разгледайте нашия малък водач и научете как модел на очила най-добре ви е удобно.

1. Овална: Това лице е най-често срещаната и най-универсална форма. Ако сте в тази група, можете да носите различни модели очила, като: котка, правоъгълна, с по-дебела или по-тънка рамка.

2. Cube: Тази форма на лицето, с по-изразена челюст, е най-добре оборудвана с големи очила с дебела, кръгла рамка или елипсовидна форма.

3. Кръг: Ако имате кръгло лице, трябва да носите рамки с правоъгълна форма, те могат да бъдат по-малки или по-големи и е препоръчително да сте по-дебели.

4. Srcasto: Когато имате този вид лице, имате голям избор от очила за вас. Можете да носите очила от кръг, теле или пеперуда, с по-дебела рамка, по-малка или по-голяма.

5. Diamond –За да създадете визуална пропорционалност на лицето си, трябва да изберете очила, които имат по-голяма горна част от рамката, тъй като това ще създаде баланс с вилицата. Мерси подобно. Ако горният ръб на рамото е малко по-широк от вилицата, за да се създадат правилните челюсти на лицето.

* Съвет: При закупуване на очила, независимо от формата на лицето, те трябва да са за нюанса, така че те да не ударят лицето ви, когато се усмихвате и не затягате носа си.

Можете да го направите сами!

Снимки:lenscrafters.com

Гледайте видеоклипа: Очилата през лятото, как да изберем по формата на лицето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *