Как да намерите вашия моден стил и да бъдете разпознаваеми

Модните тенденции определено са разнообразна категория – те се променят от сезон на сезон, като винаги произвеждат някои вестници или връщат някои от предишните модни стилове на сцената. Някои от нас като по-малко, още малко, но по принцип винаги се опитваме да се придържаме към фактите. Независимо от това, това, което е по-важно от това, да бъдем облечени в най-новите тенденции, е, че имаме собствен моден стил, който ще следва новостите, но който винаги ще бъде верен на самите нас – нашите собствени афинитети и усещане за естетика.

Поради това в следващия раздел ще можете да прочетете повече за начините, по които Намерете своя моден стил и го разпознайте.

НЕ МИСЛИТЕ: Носете тесни дънки като най-големите модни дизайнери – най-добрите съвети

Намери себе си в света на модата е да се знае, че вие ​​сте най-добрите съкращения гардероб към материалите се чувстват комфортно, да бъдат самостоятелно наясно. Във всеки случай тук полезни съвети по този въпрос.

Опознайте вашите неща

първичен модно правило което ще ви помогне да бъдете добре облечени, е да знаете кои модели са вашият вид материал. Вие сте по-пълно, или ти си кльощав, изразена талия, дълги крака и т.н. – всичко това ще ви помогне да изберете една дреха, която скриете недостатъците и да подчертае атрибути.

НЕ ЗАМЯНА: Как да се побере най-добре вашия вид материал (VIDEO)

Намерете запазената марка на вашия моден стил

Независимо от текущите тенденции, важно е, че винаги правите своя стил познаваем.

Дали ще е с тенденция да се носят странни обувки, или винаги да има ретро моден аксесоар, подобно на "полицията" на слънчеви очила, или може би поразително цвят червило – във всеки случай, това е, което прави разликата и това, което си моден стил го прави автентичен, не само бледо копие от текущите модни тенденции.

Инвестирайте в истински дрехи

В гардероба ти винаги трябва да ги имаш които знаете, че ще ги носите по различни поводиИ това ще ви помогне, когато "не знаете какво да облека" ще коз, тъй като в тях да се чувствате добре и удобно.

Може би това ще бъде бели рокли, което е перфектно за посещаване на работа, както и за прием, а може би класически панталон, които са голям хит за една делова среща, но също така и да отиде за едно питие с приятели, ако съчетаете с ежедневни яке.

Винаги знаете какво никога няма да носите

Тя казва, че е по-важно да знаете какво няма да искате, отколкото това, което искате, е в модния свят. Това е част от облеклото или аксесоари в момента модерен, или има подпис на световно известни дизайнери и го носите всички мода блогър, не означава, че трябва да го харесва.

Винаги вземайте кърпите в съответствие с модерния си вкусТова е единственият начин да се винаги да изглежда добре, а това, както najvažnjie фантастично усещане в комбинация облеклото си.

Не пропускайте: Мода топлес – носят най-популярната тенденция в стил

Изградете своето разпознаваем стил на модата!

Начало снимка: elleuk.com

Гледайте видеоклипа: Part 03 – Our Mutual Friend Audiobook by Charles Dickens (Book 1, Chs 10-13)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *