Как да опознаете близката си душа онлайн – любовен пътеводител

Те са фенове на връзки, които са инициирани чрез intenreta или чрез социалните мрежи, или не, ние не може да отрече факта, че определено Живеем в епоха, в която тази форма на комуникация е силно присъства. Ние сме на мнение, че зрителен контакт и докоснете незаменим, както и да се движат нашите взаимоотношения с хората във виртуалния свят, допринася за общото отчуждение, но също така са наясно, че броят на двойките, точно като този се срещат, и които сега щастлива любов връзка. Каква е тайната тогава? което е правилният начин да опознаете своя партньор онлайн? подробен любовен водач Тази тема ви очаква в този текст.

Не пропускайте: 10 сигурни признаци, че партньорът ви иска да се счупи

Ако мислите да седите на компютъра и да търсите правилния, сигурни сме, че следните съвети ще ви помогнат.

Не очаквайте чудеса

Снимка: 20minutos.es

Не очаквайте, че веднага ще откриете човек, създаден за сериозната любовна афера, която желаете. Любовта на първото послание просто не съществува. Вие също трябва да отидете на няколко срещи, за да разберете дали сте един след друг.

Има куп хора, които са в социални мрежи и сайтове, за да се влюбят и не е лесно да се определи кой трябва да бъде видян.

Препоръчваме ви да давате приоритет на тези, които споделят едни и същи интереси и хобита като вас, които са привлекателни за вас и които имат повече информация за себе си от тези на основните.

Изберете подходящата снимка

Някои проучвания показват, че тези снимки най-привлечени от потенциалните партньори този, на който са облечени в ярки цветове, снимки с домашни любимци, леки и усмихнати гримирана, и, разбира се, ако искате да оставите добро впечатление – не е изрично страница снимки.

Интересна информация за потребителския ви профил

Втората най-важна стъпка е попълване на потребителския ви профил. Разберете тази задача много сериозно: Колкото повече ви даде информация за себе си, хобита, които обичате, толкова по-голям шанс, че ще бъдете човека, споделил контакта същите интереси. Така че ще имате общ набор от теми за започване на спокойна комуникация.

И разбира се – Никога не лъжете кой си, колко сте на възраст, какво ви интересува и особено не фалшифицирайте външния си вид. Винаги бъдете съвместими със себе си и това, което сте!

Покажете инициативата

Снимка: quora.com

Ако някой ви харесва, незабавно му пишете, Не го чакайте да ви пише. Защо бихте изгубили времето си? Направете първата стъпка. Ето някои съвети, които би било добре да изпратите в тези ситуации.

– Ако комуникацията ви никога не надхвърля кореспонденцията, възможно е този човек вече да е зает или вече да се свързва с много хора, така че шансовете са, че получавате много кльощава.

– Някои хора не искат да дават своите контакти, преди да бъдат въведени на живо, което може да означава, че вече имат достатъчно насрочени срещи.

– Те ви чакат да бъдете този, който ще предложи обмен на телефонни номера.

Добре изчисление

Вижте профила му в социалните мрежи, защото имате право да знаете кого отговаряте, преди да се срещнете.

Разбира се, за първата среща винаги изберете да отидете на кафене или ресторант като неутрална територия.

Не се колебайте да попитате

Научете буквално всичко, което ви интересува.

Можете дори да направите списък с въпроси, които са от значение за вас, и да ги настроите преди първата среща на живо.

Не бързай

Снимка: star2.com

Не вземайте нещата твърде сериозно и Не бързайте със заключения, И не забравяйте, че освен, че е наистина невъзможно да опознаете собствената си душа, също не е странно, че мнозина с намерение са все още в малко по-различна светлина.

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ: Все още се срещате с бившите? Ето как да го отрежете на 3 стъпки

Както и да е, ние вярваме, че тези съвети могат да ви помогнат, когато е така онлайн запознанства в този въпрос, но и ако ни питате – винаги гласуваме за по-класическа (или старомодна?) романтична история.

Начало снимка: pinterest.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *