Комбинация от лечения за отстраняване на мазнини – препоръка на Иван

Скъпа моя, ето че идват походът, скоро ще дойде, и докато застрелваш пръстите си, лятото е дошло. Ние вярваме, че вече сте започнали, както аз правя, да се мисли за наднорменото тегло, което е просто невъзможно да се избегне по време на зимата, да не говорим за празнични дни, които са в ущърб на нашата линия, но душата на обектива, няма разговор, В продължение на много години, аз използвам химикал / впръскване / lipolozu lipolytica като начин да свали излишните мазнини от целевите области, така че беше и този път. Наскоро посетих Епилион Дерматологичен лазер и тя го направи лечение на липолиза и за първи път лазерно лечение с лазерНо с вас днес, за да споделя впечатленията си и да се запознаем по-близо с начините за намаляване.

Защо са тези лечения?

Както казах, този вид лечение мезотерапия с липолитици (Или химическа липолиза) Аз преди това претърпя развитие под и получи наистина страхотни резултати, така че реших да мине през доказани при отстраняване на мазнини от съответните бедрата.

Лечение с лазерно липо е нещо, което за първи път се опитах от любопитство и аз трябва да ви кажа, че любопитството ми този път водеше в правилната посока! Лечението е повече от ефективен и този път бе решение за намаляване на обиколката на талията и премахване на най-известните ,, поничка "с бедрата!

Боли ли?

Това е далеч най-честият въпрос, който получаваме, когато разбера, че правя някои от тези процедури. Веднага ви кажа – болката е повече от незначително. Не мога да кажа, че наистина не се чувствам нищо, но ако е описано болката по време на лечение с лазер – всъщност, подобно на усещането за изтръпване, че след известно време започва да се гъделичкат и топлина са дълбоко разширяване на третираната област.

Що се отнася до химически липолизата, вярвам това, което виждате на иглу, че много болка. Това всъщност е точно обратното – повече болка, че сте лекар ощипа salce си от убождане!

Странични ефекти?

Страничният ефект е почти изчезнал! След лазертерапията, кожата ще отнеме известно време да се изчерви, но тя върви много бързо. И тъй като инжекция липолизата, лекувани части на кожата набъбват стоки, които отшумява след 3-4 дни. Някой така остават малки синини от ухапванията, но аз не съм ги имал. Трябва да отбележа, че след химична липолиза в Epilion Забелязвам много по-малко подуване от предишните преживявания с това лечение.

И тъй като самите процедури и как всъщност работят, разберете по-долу …

Лечение с лазерно липо

Депозирани мазнини в определени части на тялото може да бъде проблем, както мъже, така и жени. Разтворът може да бъде диета и повишена физическа активност, но възниква проблем, който не може лесно да бъде решен е свободно кожата след загуба на тегло.

– измерване на обема на мастната тъкан –

В миналото, липосукция и повдигане операции са представени само метод за намаляване на мазнините и едновременно стягане на кожата, обаче, през последните години, технологичния прогрес позволи развитието на нехирургични методи за тен на кожата, като например Фотононизирано лазерно липо лечение(топла липолиза).

Лечение с лазерно липо най-напредналите неинвазивни, нехирургични методи за трансформация на тялото, че в същото време намалява мазнини и стяга кожата.

Как действа лазерното липо лечение?

Нехирургични, неинвазивни терапевтични ползи две различни дължини на вълната на лазерната енергия за ефективно rekonturisao части на тялото с отпусната кожа и натрупване на мастни клетки.

Доктор, или в моя случай Доктор Радоевич от Епилион Дерматологичен лазер първо очертае региона, която ще бъде разклатено при лечението, следвана от първата фаза.

На този етап позволява затягането на по-дълбоките слоеве на съединителната тъкан и намаляване на мазнините с помощта на супер дълъг пулс Nd: Yag лазер.

енергия Nd: Yag лазер нагрява дълбоките слоеве на тъканта и мазнини едновременно стимулиран метаболизъм на мазнините и дъбене на колагенни влакна.Казано по-просто – мазнината се загрява и се съборят, но и целия организъм бързо и лесно да се елиминира от организма, което означава за вас – по-малко сантиметра по обем!

Втората фаза на лечението се фокусира върху затягане на повърхностните слоеве на кожата с помощта на кратки импулси Er: Яг лазер. Лазерната енергия се превръща в топлина, и в същото време стяга колагенови влакна и стимулира производството на нови. Втората фаза на лечение се извършва ефективно повдигане на кожата и увеличава своята еластичност, възстановяване младежки си вид, като след лазерни лицето пилинг.

По този начин, във втората фаза на произведения на затягане на кожата, с цел след загубата на мазнини и закръглена ядрото! За напразно ние намалите силата на звука, ако кожата е спокойна.

Ползите от лечението с лазерно липо

Лечение с лазерно липо може да се извърши върху всяка част от тялото, и обикновено се използва за региона на корема, бедрата, ръцете, glutes, гърба и бедрата.

Лечението предвижда:

– Гладка и стегната кожа
– Намаляване и преобразуване на мастни натрупвания
– Намалява появата на целулита
– Подобрява еластичността на кожата
– Няма възстановяване

Последното изречение означава точно това – веднага след лечението си готов да се върне към нормалните си дейности?

Резултати от лечението с лазерно липо

Aaaapsolutno аз съм сигурен, че вие ​​и това е много интересно!

В клинично проучване, публикувано в "Journal на лазерни и здраве академия" доказва, че:

• Влияние на Laser Lipo лечения са незабавни, така и в дългосрочен план.
• Средното намаление в диапазона от 7-8 cm може да бъде постигнато след 1-3 Лечение с лазерно липо. Необходимият брой лечения за вашия тип тяло и мазнини е създадена, за да ги прегледате.
• лечение Лазерно Lipo е уникална процедура, която индивидуални планове за посрещане на специфичните нужди и цели на пациента. Отлични резултати Лазерни Lipo лечения доказват, че този метод показва задоволителна алтернатива на хирургичното липолизата.

Е и, доколкото е химически / инжекция липолизата lipolytica …

Инжекционна липолиза (липолитична)

Както казах, като подобна lipolysis've вече работи по няколко пъти и аз съм много доволен от резултатите, които получавам, благодарение на това лечение. Този път реших да работя в областта на бедрата.

Ако имате твърди мазнини от двете страни, на вътрешната страна на бедрата и коленете, или горната част на ръцете, лечение на инжектиране липолиза е идеален за да се отстранят всички излишъкът устои и строги диета и енергични упражнения.

Методът се осъществява чрез инжектиране на препарата, който е безопасен, научно проектиран, тестван и клинично регистрирана за медицинска употреба. Те се инжектират с помощта на специална игла, малко на брой бодове и самото лечение е почти безболезнено, като нея може да потвърди.

Важното е, че процедурата може да се извършва от лекари специално обучени и сертифицирани, така че избирайте внимателно, когато правите този вид лечение!

Това нехирургичен метод успешно намалява локализирани мазнини в третираните зони при жените и при мъжете, и е една от алтернативите за липосукция или други инвазивни процедури. Лечението трае около 30 минути, в повечето случаи е достатъчно да се от три до пет процедури, както и за оптимални резултати се препоръчва да се повтаря цялата процедура от друг два до три пъти.

Най-добрите ефекти се постигат при пациенти, които са умерено повишени телесното тегло с така наречените слоеве. критичните зони (бедрата, коленете, горната част на ръцете …) – така, аз като идеалното образец!

В крайна сметка, тези лечения са ми честен препоръка, ако страдате от излишък обем в определени региони. До момента най-бързият и най-ефективният начин за премахване на мазнини преди тази година.

U Epilion са в ход цени за лечение които продължават до 14 март, така че използвайте възможността!

следвам Epilion Facebook страница и да говорим за всички лечения и бъдещи действия на центъра.

** Текст, направен в сътрудничество с Епилион Дерматологичен лазер**

Гледайте видеоклипа: Вилица или скалпел 2011

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *