Кърменето – 5-те най-често срещани заблуди, които майките вярват

Всяка майка иска само най-добрата, но постоянна грижа за детето си, ако тя и бебето са в най-доброто от най-доброто си начало в момента, в който научите, че сте в различно състояние. След това в продължение на девет месеца подготвя литература по въпроса за всичко, което ражда, и особено за периода след него, когато останете сами с вашето бебе. И когато трябва да знаете толкова много, че не сте се срещали преди. Когато темата за кърменето попита, той е многопластов, важни, и върху него ние много пъти сме говорили и преди – това, което е в полза на храни, които се препоръчват в диетата на кърмещи жени, които са потенциални проблеми и непредвидени и т.н. Независимо от това, винаги остава този, който е неясен, както и пространството за нови знания.

По този начин нашата цел в този текст ще бъде да ги разбием най-често погрешни схващания за кърменето, които много майки все още вярват.Подробностите са както следва.

Не питайте: Как да защитите детето от вирусния сезон

Известно е, че кърменето Многократна употреба – не само като най-добрата храна за новороденото, но и като дейност, която има положителен ефект върху здравето на майките – спомага за възстановяване след раждане, гори калории, намалява риска от последващо ooboljevanja рак Rojko и рак на яйчниците.

кърмене е тема, която със сигурност е обсъдена доста, така че във връзка с нея има много твърдения, че не можем да твърдим, че е истина. Ето го В този смисъл, най-често срещаните грешки.

Генът трябва да донесе повече калории от обикновено

Недоразумение номер едно казва, че когато кърмите, трябва да ядете толкова, колкото да имате достатъчно мляко и да го направите по-добре. Изключително неправилно изявление. Разбира се, трябва да се грижите за качеството на храната, а цялата тайна за това кои количества храна ще е достатъчна е Слушайте тялото си, което предлагате, Когато сте гладни, трябва да ядете, когато не е нужно да ядете силата.

По време на кърменето кафеът не трябва да се пие

Снимка: medcv.gov.ua

Доказано е, че след като е пил кафе, само 1% от съставките на тази напитка получава в кърмата, и изчезва след няколко часа след хранене, което е сумата, която не трябва да се отрази на бебето, или да хиперактивен неговото поведение. Ако обаче сте новородени по-млади от 3 месеца, тогава е необходимо да сте по-внимателни, защото чувствителността към кофеина е индивидуална.

Въпреки това, за да се обобщи, кафе по време на кърменето не е нещо, което ariod трябва да бъдат изключени, но само в любимата си напитка да се ползват дозирани, което означава не повече от 2 чаши на ден.

Не се допуска алкохол

Да не кажа, че алкохолът е практика, която се препоръчва като цяло, и по тази причина не по време на кърмене, но това не означава, че една-две чаши вино или бира недопустимо. Докато лекарите се съгласяват, че по време на бременността е по-добре да избягвате напълно алкохола, по време на кърменето от време на време може да си позволите, както казахме на две чаши, просто трябва да изкушавате това потребление.

Най-добре е да бъдете минимум два часа преди шоуто.

Алкохолът ускорява количеството мляко

Противно на предишното недоразумение, че употребата на алкохол не е разрешена по време на кърменето, това е абсолютно противоположно, според което потреблението на алкохол насърчава производството на кърма. Предполага се, че този неправилен извод произтича от факта, че пшеницата, която наред с други неща, е бирата в този смисъл стимулиращо, но като цяло обратен ефект на алкохол – това води до дехидратация, което може да намали доставките на мляко.

Кърменето е единствената здравословна възможност за бебе

Фото. brit.co

Независимо дали вече сте майка или просто планирате да станете, не се оставяйте да се чувствате зле и виновни без причина. Някои майки просто не могат да кърмят по различни причини и последното нещо, от което трябва да помислите, е, че това е вредно за здравето на вашето бебе.

Има адекватни заместители на кърмата който ще осигури на бебето всичко, от което се нуждае.

НЕ СЕ СЪГЛАСЯВА: 10 общи грешки при родителите по отношение на децата

Сигурни сме, че тази информация ви е означавала, особено ако смятате, че някое от предходните твърдения е напълно истина.

Начало снимка: care4hygiene.com

Гледайте видеоклипа: Die 5 Biologischen Naturgesetze – Die Dokumentation

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *