Майли Сайръс ОБЯВЯВА за своя опит с ДРОГАМА

Напоследък се говори много за любовния живот на известен певец, за връзката й с популярния актьор Лиам Хемсуърт, само по себе си, че е музикален звезда говори открито за своите бурна връзка, раздялата и помирение, които в крайна сметка доведоха до двойката са щастливи заедно. Въпреки това Майли реши да говори съвсем честно за някои други теми и нейния житейски опит …

Прочетете по-долу това, което Майли Сайръс каза за своя наркотичен опит.

НЕ ЗАБАВЯНЕ: Пинк е публикувала красива картина на своя пет-месечен син – виж!

Световно известни пороци не са рядко явление – много от публичните фигури, които са имали опит с този тип, някои казват нищо за него, а някои говореше изключително отворен. Така че в едно от последните си интервюта Майли Сайръс имаше какво да каже по темата. Музикална звезда призна, че си по-рано под влиянието на определени вещества е напълно замъглена преценка и че често в много изпълнения също не беше на себе си. Тя припомни, че когато тя последното турне с известния лидер, Джими Фалън и беше облечен като заек – това се дължи и на факта, че той е бил под въздействието на наркотици.

Снимка: dailymail.co.uk

Снимка: hollywoodreporter.com

Майли се опита да се опише това, което той е имал кошмари на краищата, как нямаше търпение и че всеки път, когато си мислеше, че ще се предозира в средата на представление, което е най-големият й страх всякога. И все пак, тя успява да осъзнае колко много тя трябва да бъде най-после трезвен (и трезвен във всеки смисъл на думата), благодарение на снимките на шестия си музикален албум, който тя е, както тя певица заяви, в този момент най-важното албума досега , Тя искаше да бъде напълно "права" и да се посвети на музика и важни неща и според думите й не й беше трудно да падне, защото го искаше самият тя, не го направи или не й нареди да я спре. Както и да е, каза Майли, решението й е също да взимат наркотици, когато тя го направи, и това беше неговото, а след това, както е решението, че екипът също се спира.

Снимка: highsnobiety.com

Музикалната звезда казва, че тя е най-накрая напълно щастлива и доволна и очаква с нетърпение успеха на своя албум.

Майли, всяка чест на искреността и искаме да разследваш решението си!

Начало снимка: variety.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *