Месечен хороскоп за АПРИЛ 2018 година

По-долу разберете какво STARS се подготвят за вас за месец Април в текста на нашите асоциирани астролози от Alpha Pisces.org

 RAM

Тема: финансов просперитет.

По време на събитията на любовта, те попадат на преден план. Планетите, които се движат ретроградно този месец, ще окажат неблагоприятно влияние върху прогреса Ви в кариерата и вие се съветвате да бъдете търпеливи. Благоприятните аспекти на Слънцето и Марс обаче ви дават възможност да зададете различни цели. Имате пълен контрол над ситуацията. Бъдете решителни и успешни ще ви бъдат гарантирани.

Аспектите на Слънцето ви носят по-високи финансови потоци след 20 април. Този месец можете да използвате метода "Кой наистина печели".

Ако не сте в емоционална връзка, през април ще имате много шансове да получите същото. Ако сте в отношения или брак, може да има турбуленция в средата на месеца поради по-агресивното ви отношение от обикновено.

Използвайте излишната енергия, за да се занимавате с физическа активност.

 БИК

Тема: просперитет в областта на финансите, кариера, която подлежи на промяна.

Дръжте тази тема в ръцете ви този месец. Имате пълен контрол над ситуацията и свободата да правите необходимите промени в собствените си изисквания. Вашият вътрешен мир оставя дълбоко въздействие върху финансите, кариерата и здравето. Това е идеалният момент да планирате стратегии за постигане на целите си.

Планетарните аспекти показват, че може да има големи промени в сферата на кариерата. Истинското предизвикателство ще бъде работата на по-високи позиции, което ще ви накара да сте готови да се жертвате.

Беше забелязано просперитетът в областта на финансите под формата на допълнителни приходи.

В областта на любовта през втората седмица на април проблемите, които са били покрити от дълго време, идват на повърхността. Значително повече комуникация и разбиране ще допринесат за разрешаването на споровете.

Здравето може да бъде запазено с достатъчно количество почивка и физическа активност.

BLIZANCI

Тема: Основната цел е успехът в кариерата.

Кариерата и личното удовлетворение са изиграли важна роля този месец. Вие сте много амбициозни. Фокусирайте се върху постигането на целите си.

Стремете се към идеализъм и постигане на цели, когато става въпрос за вашия бизнес живот. Получаването на нови преживявания ще има допълнително влияние върху кариерата ви през април. Фокусът пада върху областта на финансите, но не се препоръчват рискови начинания.

В областта на любовта са определени някои недоразумения, които допълнително се възпрепятстват от движението на Меркурий. Вашият партньор може да се чувства пренебрегван, защото сте съсредоточени върху постигането на вашите цели. Искреността и комуникацията са ключът към решаването на всеки проблем.

Това е социално активен месец.

Здравето е страхотно.

РАК

Темата: благоприятна финансова перспектива и не толкова благоприятна семейна атмосфера.

Успехът в областта на грижата води до чувство на удовлетворение. Поддържайте баланс между независимостта и социалното съзнание.

Напредъкът във всички сфери на живота този месец зависи до голяма степен от другите хора и тяхната подкрепа. Благоприятните планетарни аспекти ще имат трайно въздействие върху вашия бизнес живот, особено ако бизнесът, с който се занимавате, е свързан с икономиката и финансите. Бъдете внимателни и избягвайте дискусии с колеги.

Можете да записвате значителни промени в кариерата си.

Планетарните аспекти в областта на финансите бяха изключително благоприятни този месец. Очаквайте допълнителен паричен поток, но също така увеличете разходите. След 20 април ще бъдете по-икономични и по-изгодни.

Вземете под внимание начина, по който общувате с близките си, защото може да бъдете неразбрани.

Масажите могат да бъдат полезни за запазване на енергията.

LAV

Тема: успех в кариерата и финансите.

Ще постигнете целите си благодарение на вашата социална и адаптивност. Промоцията ви този месец зависи от други хора. Адаптивната и подкрепата на други хора този месец е пътят към успеха.

Ако сте студент или вашата професия е свързана с права и администрация, можете да очаквате значителен успех. Направете своята отдаденост да работите върху себе си и да усъвършенствате придобитите от вас знания и умения.

Можете да записвате по-значими успехи в кариерата след 20 април. Също така планетарните компилации сочат към по-изразен финансов просперитет.

В областта на любовта има определени несъгласия, основани на загуба на чувство за свобода, религиозни различия или различни нагласи. Също така, търпението и усилията са по-фокусирани върху областта на кариерата, което може да доведе до определени проблеми в любовния план.

Здравето може да бъде повишено с достатъчно количество почивка и релаксация.

ДЕВА

Тема: финанси и любов са на преден план.

Този месец би било желателно да се работи по-нататък в областта на социалното взаимодействие. Как напредъкът и постигането на целите ви зависят от другите, адаптацията, придобитата подкрепа и известно очарование представляват пътя към успеха.

Успехът ще бъде продиктуван от ситуации, в които няма да имате контрол, което ще решава вашите отговорности и ще ви подобри търпението, а това не е толкова лошо.

Получаването на нов опит и подобряването на съществуващите умения този месец ще ви обжалва. Искате пълна отговорност и повече свобода на работа, за да вършите работата по най-добрия начин.

Финансовият просперитет е значителен поради повишената активност в кариерата, особено след 15 април. Това е неактивен период за уреждане на сметките.

Можете да очаквате напрегнати и страстни моменти в областта на любовта този месец. Ако нямате партньор, ще го потърсите със собствено темпо и вниманието ще бъде насочено към някой, който може да ви помогне в кариерата ви.

Редовната физическа активност, както и детоксикацията на организма са желателни.

СКАЛА

Тема: успех в областта на финансите и любовта.

Този месец любовните дела имат приоритет. Бъдете подготвени за сътрудничество, за да постигнете целите си.

Благоприятният финансов аспект се очаква до 20 април, след което те трябва да бъдат по-внимателни с финансовите инвестиции. Така че, вземете три пъти, но просто го изрежете веднъж.

Можете да очаквате финансова подкрепа от партньора и приятеля си.

Ако все още не сте намерили партньор, ще имате възможност този месец в непосредствена близост. Венера ще има благотворен ефект върху любовта ви.

Редовните спортове, както и достатъчно количество почивка, носят повече енергия за други начинания.

ŠKORPIJA

Предмет: кариерата подлежи на промяна.

Емоционалното удовлетворение и работата по теб този месец заемат вашето внимание.

Личните интереси играят важна роля при вземането на важни решения за живота. Планетарните аспекти обаче ще ви принудят да промените някои от амбициите си този месец. Прегледайте текущите си финансови начинания и коригирайте недостатъците, които сте забелязали, за да гарантирате успеха си. Самочувствието ще бъде основно.

Благодарение на вашата гъвкавост вие успеете да постигнете планираните си цели, когато става дума за кариерата си. Със сигурност има подобрение на социалния статус.

Въздействието на планетата върху финансовото състояние е широко разпространено и са възможни допълнителни финансови приходи.

Повишена предпазливост се препоръчва, ако планирате определени финансови инвестиции или покупки.

Планетарните аспекти правят значителни промени през април, когато става дума за любов към живота. Проблемите и несъгласиите, които са били натискани под килима за продължителен период от време, сега ще плават на повърхността и ще трябва да се обърне повече внимание на тези ситуации.

Ако не сте влюбени, ще потърсите удоволствието и удоволствието в началото на месеца и нещо по-сериозно ще бъде възможно след 21 април.

Дайте си достатъчно почивка.

играч който отбелязва гол

Тема: внимателно финансово.

Този месец имате нужда от повече удоволствие и забавление, отколкото обикновено. Доверието и ентусиазмът са по-изразени.

Ако се занимавате с някои креативни професии, вашата иновация идва на преден план, и работата и усилията ще бъдат възнаградени.

След 20 април ще бъдете принудени да ускорите темпото, за да постигнете планираните цели. Ако търсите работа, можете да очаквате успех в тази област. Възможни бизнес предложения са в чужбина или с някоя чуждестранна компания.

Той е високо оценен в областта на новите инвестиции. Печалбата може да бъде увеличена чрез намаляване на индивидуалните разходи.

Вашият любовен живот ще бъде доста агресивен. Освен ако не сте във връзка, няма да можете да създавате афинитет към събитието до 19 април, след което ситуацията се променя драстично. Ако имате връзка или брак, партньор може да почувства, че отделяте по-малко внимание от обикновено.

Поддържайте здравето си чрез редовни тренировки.

 КОЗИРОГ

Тема: промени във всички аспекти на живота.

Този месец трябва да се наблегне на здравето. Достатъчно количество почивка, укрепване на имунитета и редовното упражняване значително допринасят за цялостното здраве. Вашият вътрешен мир е от съществено значение.

Можете да очаквате значителни промени в кариерата си и просперитетът ще се основава на емоционалната стабилност.

Допълнителни финансови приходи и разходи са възможни. Планетарните аспекти ще ви принудят да намалите индивидуалните разходи.

В областта на любовта, ако сте във връзка или в брак, ще решите различни разногласия. Ако резултатът е положителен, любовта ви ще бъде по-силна от преди. Възможни са турбуленции и възникват проблеми поради дисбаланса на частните и бизнес аспекти на живота. След 20 април отношенията с членовете на семейството ще бъдат по-хармонични.

Обърнете повече внимание на вашето здраве до 20 април.

 VODOLIJA

Тема: Финансовата област е на преден план.

Подобрете интелектуалните си способности, като посетите различни курсове и семинари. Има няколко частни и бизнес кратки пътувания.

Планетарното компилиране е изключително изгодно и трябва да го използвате, като работите върху себе си и инвестирате във вашето бъдеще.

В средата на април има значителни промени в сферата на кариерата.

Финансовият просперитет ще се основава на вашите велики инстинкти този месец. Можете да очаквате допълнителни финансови потоци от няколко различни източника.

Намирате любов в околностите си и вниманието ви не е трудно да заемате този месец. Лесно влизайте в романтични взаимоотношения, но лесно можете да ги разчупите, ако не ви харесва нещо. Същото важи и за приятелството.

След 20 април ставате по-бдителни и няма да бъде толкова лесно да ви интригуваме. Семейството може да има определен дял при избора на партньор.

По-голямо количество почивка се препоръчва след 20 април.

РИБИ

Тема: преди месец.

Кариерата, финансите и духовните ценности доминират този месец.

Ще срещнете много бизнес предизвикателства този месец. Вие ще бъдете под силен надзор от вашите началници, така че не забравяйте да бляскате. По-късно тя ще се изплати.

Финансовият прогрес е неизбежен. Приходите идват от много различни източници. Чрез увеличаване на доходите си, ще имате желание да увеличите разходите си. Правете пари по интелигентен начин. Бъдете изключително внимателни, когато инвестирате или купувате.

Ако имате връзка или брак, има приятна и хармонична атмосфера. Викане с харизма и привлекателност. Ако все още не сте намерили любов, вие ще се интересувате от хора, които поддържат кариерата ви и след това интелектуално съвместими.

Препоръчва се детоксикация на организма.

Ако имате някакви притеснения, свързани с зодията ви или искате да създадете раждането на таблицата, посетете Алфа Риби сайт и се свържете с астролозите

Източник: alphapisces

Гледайте видеоклипа: Годишен хороскоп 2018 за Скорпион

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *