Миризмата на бор в дома – направете декоративна свещ Коледа

О, ние винаги сме в сезон, коледни и новогодишни празници, което означава, че ние все още не позволявайте на еуфорията. Въпреки, че ние не се съмнявам, че сте си направили труда да направите дома си всичко под знака на орнаменти и други аксесоари, които допринасят за цялостната атмосфера и вярвам, че ще бъдат боли повече от тази идея, сега, че ние ще sustret Коледа и всички радости на този празник възвръщаемост. В допълнение към богатата празнична трапеза, разбира се, с акцент върху česnica, ние смятаме, че е било хубаво да декорирате дома си и декоративни ароматизирани свещи, които можете да направите и да направите коледната украса още по-красива.

Как бързо и лесно Направете свещ с аромат на бор и тамян ще разберете по-долу.

Обърнете внимание на нашето предложение за това как да направите ферибот и да украсите коледната маса – кликнете върху OVAJ връзка!

Имате нужда от това:

– Восък за приготвяне на свещи в чаршафи
– Естествен държач на свещ
– Етерично масло с мирис на тамян
– Етерично масло от бор
– Дървени пръчици за сладолед
– Празен стъклен свещник или импровизирани стъклени буркани
– Орнаментна лента и чифт клонки от бор

Процедура izdrade:

Восък, около 600 грама, се разтваря в пара. докато восъкът се загрява при висока температура, Той веднага се добавят 30 капки или етерични масла, свещи по-късно, за да има достатъчно силен, все още не е непреодолимо миризма на бор и тамян, като перфектна комбинация от празничната атмосфера.

Следващата стъпка е важна – поставете малко накиснат восък на дъното и веднага докато е в течно състояние Потопете единия край на фитинга, за да го поправим.

Изчакайте, докато восъкът е променил, и се изсипва останалата част от стопилката, придържайки се към всички предпазителя време – това може да ви помогне да получите две пръчки на сладолед, както е показано по-долу, и изчакайте, докато теглото си е напълно излекувана, за това, което със сигурност ще има нужда от около 45 минути.

За да ускори процеса, Можете да сложите всичко в хладилника.

Останалото е "да" отрежете ракита и че около свещника, или стъклен буркан, покриване на декоративни панделки, които могат да бъдат закрепени с многофункционално лепило.

Можете да ги настроите наоколо, за които клонче от борови дървета и това е – ароматни свещи са готови да украсят дома си!

НЕ МИСЛИ: От скучно до модерно – опреснявайте стария пуловер на три стъпки

Можете да го направите сами!

Източник на снимки: livingwellmom.com

Гледайте видеоклипа: DIY ROOM DECOR! 10 DIY Projects for Winter & Christmas! Decorating ideas for a Frozen Room

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *