Модни комбинации за предстоящия летен сезон FESTIVAL – вдъхновение

С идването на лятото расте uzuđenje и пристигането на всички тези летни музикални фестивали, че ние гаранция за авансово добро време. Ако успешно доведени до края на периода на изследване и вече мисли за това кой ще се ангажират с фестивал приключение, или планирате почивка, така че имате намерение да посетите някои от фестивала, било у дома или в чужбина – ние сме сигурни, че сме много развълнувани. За да го направи съвършен, трябва да се планира и облекла за всички фестивални дни, които ще ви накарат да се специална и привлекателна, но никога не си време по-добре! Разбира се, там можем да ви помогнем …

Вижте по-долу идеи за комбинации от рокли за предстоящия сезон на летните фестивали, които със сигурност ще ви вдъхновят!

Не забравяйте: Вдъхновете себе си – шапки, които ще допълнят вашия летен моден стил

Сигурни сме, че ще бъдете вдъхновени от следните предложения за комбинации от рокли, какво да носите за любимия си летен музикален фестивал:

За свободното време и пухкава бяла рокля винаги е добър избор, то със сигурност ще се чувствате комфортно в летните горещини, както и удобно да танцува по цял ден и цяла нощ, а ако посетите някои от festilvala в морето, а след това пасва идеално и с вашия тен :

Снимка: glamour.com

Разбира се, можете да изглеждате добре в кратък бял костюм, с който ще носите атрактивен аксесоар:

Снимка: pinterest.com

Тук е идеалното фестивал тоалети, особено ако на фестивала в морето – ще изглежда оригинално и шик и по всяко вас момент във вашия бански костюм ще бъде готова за плажа. Това би, в действителност, това може да изглежда така: След плуване и слънчеви бани, запълнят облеклото си и пряко се отнасят до външния вид на любимите си диджеи – независимо дали ви харесва предложение?

Снимка: glamour.com

Ако отидете на фестивала несравнимо без любимите си изрязани чаени шорти, тогава комбинацията от рокли като това е вашият следващ най-добър избор:

Снимка: glamour.com

Разбира се, не забравяйте да поставите флуоресцентни бижута – без него фестивалът не може да мине!

Снимка: glamour.com

Повече Тексас от моменти, които ще направят Вашите фестивални комбинации винаги да ги правят градски и модерни:

Снимка: glamour.com

И, разбира се, не забравяйте да се усмихнете – само тогава сте наистина готови за вълнуващ фестивален сезон!

Снимка: glamour.com

Дали тези предложения ви вдъхновяват достатъчно, за да отгатнете истинския стил на модата, който ще направи още по-добре представянето ви на летните фестивали? Ние със сигурност сме и едва ли можем да чакаме!

Качи снимка: twitter.com

Гледайте видеоклипа: Part 1 – The Adventures of Tom Sawyer Audiobook by Mark Twain (Chs 01-10)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *