МОДУЛ ЗА ТЪРГОВЕТЕ – TOP Облекла за модерен стил

Бременност определено е различно състояние в истинския смисъл на думата – с изключение на девет месеца, докато чакат за света, за да донесе нов живот претърпява различни емоционални и психически етап, също преминава през различни етапи, когато става въпрос за вашата рокля стил. Фигурата по скалата на от един месец до все по-голям и гардероб, която се превръща по-строг може да донесе допълнително объркване в положението на една бременна жена, която е в тези ситуации с изглед към популярния женски драмата "Аз нямам нищо за носене." Въпреки това, ако сте бременна, това не означава, че сте само осъдени на скучен гардероб, но също така модата за бременни жени може да бъде маркирана с шик моден стил!

Уроците по тази тема ви очакват по-долу.

Не забравяйте: капачката на момчето – първото в списъка на блогърите за есенни модни аксесоари

Започваме с модни правила, които ще улеснят много бременни дами да разреждат кои Стилът на обличане ще бъде най-добър, когато са в различно състояние.

"Извънгабари" парчета от Тексас

Ако в противен случай сте поддръжник на обемисти дрехи, предлагаме Ви да ги приложите Тексас гардероб, което със сигурност ще направи бременния ви стил модерен и привлекателен.

Тексас Биг Тексас в комбинация с джинска рокля и с каишка, тази комбинация от рокли не те затваря твърде близо и с всички тези къси тесни ботуши, които са истински хит този сезон – предложение, което ще подобри модна бременна жена.

НЕ МИСЛИТЕ: Белите ботуши все още са на фокус – топ модни комбинации за спад на тенденцията

"Случаен стил"

Когато става въпрос за моден стил за бременни жени, това, което не можем да пренебрегнем, е – комфорт на първо място! Ето защо ще ви трябва комбинация за всеки даn, където ще можете да се разхождате и в същото време ще бъдете удобни и модерни.

Треньорът звучи като логично продължение на този начин на мислене, но само долната част на пистата – забравете горната част и разкъсайте монотонността, като я облечете обикновена риза или тънък пуловер по петите. Що се отнася до цветовете – класическа черна тениска с черно-бяла горна част на комбинацията и пастелно яке над напълно прилягащо "случайни стил".

Късо кожено яке – да, може!

Чувствайте се свободни да експериментирате – ако имате любимите си в килера късо кожено яке, и вече си помислила, че ще трябва да изчака поне 9 месеца, за да бъде отново в обръщение, помислете отново.

Да, вероятно няма да го носите с тесни дънки, но може да бъде много ефективно облекло, което например, Комбинирайте с елегантна рокля – Със сигурност ще бъдете забелязани по този начин пуйка бременна!

Линиите, които ще обичате!

Сладка рокля от пуловер и класически къси ботуши е модерна комбинация, която е влязла в класиката, когато е гардеробна за бременни жени. Ако все още го добавяте като господстващ дизайн, тогава можете да сте сигурни, че сте направили истински избор за мода.

Когато вече сме на железопътни линии за втори път, нека не забравяме да го споменаваме комбинация от широки панталони и блейзери от същия модел, с прикрепването непосредствено под гърдата, което ще подчертае бременната ви стомаха – шик и стилен! Кафе с приятели, ходене с партньор или отиване в офиса – тази модна комбинация е универсална за всички случаи.

НЕ МИСЛЯМЕ: Точно от модните аксесоари за есента на 2017!

Източник на снимки: whowhatwear.com

Начало снимка: pinterest.com

Гледайте видеоклипа: Chapter 02 – Sons and Lovers by D. H. Lawrence – The Birth of Paul, and Another Battle

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *