Мощност Упражнения Vs. Кардио – разберете как изглежда вашето ОБУЧЕНИЕ

Всички професионални треньори и фитнес експерти са съгласни, на следващия – седмичното рутинно упражнение трябва да се състои на кардио, силова тренировка, както и дни почивка, равномерно разпределени през седемте дни. Въпреки това, има и такива, които в един ден искал да има две различни обучения, или просто искате времето, прекарано в максимизиране на фитнес зала. Тогава възниква въпросът – как да се структурира на обучението за постигане на най-добри резултати, това е, което дойде първо – кардио или силови упражнения.

Научете повече за това по-долу как трябва да изглежда вашето обучение.

НЕ МИСЛИТЕ: 5 неща, които са полезни, за да знаете дали сте начинаещ в движение

Отговорът на този въпрос, според становището на експертите, а не в малко двусмислено – винаги първо да се практикува упражнява власт, а след това кардио, независимо дали става въпрос за бягане или колоездене, плуване и т.н., както и причините за това са няколко знака. ние ще различим два ключови:

Загубата на колеж

Редовната физическа активност се препоръчва, преди всичко, като важна част от здравословния начин на живот, въпреки че много от тях са мотивирани да започнат практиката желанието да отслабнете и фина настройка на линията. В този случай, за да се направи това по правилния начин и да се постигне резултати, които са дългосрочни, важно е, че обучението е правилно организиран – както казахме, първата упражняването на властта, която изгради мускули, а след това кардио, което поради това ще бъде много по-ефективна или ако първата тренировка упражняване на власт, ще се изгарят повече калории, което е целта и ключът за намаляване на теглото.

Снимка: watchfit.com

Предотвратяване на възможни наранявания

Статистически погледнато, по-голям е рискът от спортни травми, докато правиш упражняването на властта, което е важно да се извърши правилно, отколкото по време на кардио обучение – това е и основната причина, поради която трябва първо да прави упражнения, мощност, докато тялото все още отпочинали, когато имате много повече енергия но след напр. един час бягане. Имайте предвид, че въпреки че CLIN че след кардията пълни с енергия, поради отделянето на хормони edorfina, тялото ви е всъщност изтощен от физическо натоварване. Така че, първите упражнения на сила – и тази умерена интензивност, ако планирате да удължите сърдечно обучение след това.

Успех при упражняване!

Начало снимка: popsugar.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *