Най-добрите рокли за MATURU за всеки тип бодибилдинг

Денят ще дойде, когато те ще зрели млади момичета да влязат вашата внимателно подбрани рокли, грим и направи косата си, пуснати на любимата си бижута и закръглени си образование един луд нощ, прекарана в компанията на приятели и съученици.

Ние сме сигурни, че всички от вас, които се подготвят за Check.pl на големи нерви ден и ти трепери малко възпаление в реална хаос в търсене на това, което подходящата рокля, в която свети тази вечер.

В днешната публикация ви помагаме да изберете точната тоалетна и да откриете кои модели рокля за бакалауреат най-добре отговарят на различни видове TELESNE GRAĐE – защото не отговаря на всички, както и на всеки модел.

Важното е да се намери това, което ще отговаря на вашата идеална линия, която ще посочи най-добрите в себе си и да прикрият това, което не сте доволни.

Първото нещо, което трябва да знаете, е какъв тип телесен материал принадлежите! Когато зададете времето, е време да ни преведете през тези дребни правила за обличане.

1. Круша –Каква е целта ви да постигнете роклята е да насочите раменете си и женския си гръб и да скриете бедрата си. Изберете рокли в течаща слоеве, попадащи от талията до пода, докато горната част можете да се чувстват свободни да избират корсет и модели otkrvaju назад.

2. Apple Tree –Основният проблем, който ябълковите момичета (и H гроба) имат, са необясними криви и много често излишък на стомаха. За да изглеждате идеално, изберете рокли, които са нарязани под гърдите и падат по слоевете по тялото. Също така, превключването модели също са идеални.

3. Малки парчета –Малките момичета не трябва да носят дълги рокли, защото те ще ги съкратят допълнително и ще ги направят още по-малки. Вместо това, изберете по-къси ретро дизайн с A пола. Те са достатъчно празничен за тази възможност и няма да покрие ,, ", тъй като дълги рокли В горната част можете да решите и всичко -. Ремъци, корсети, затворен нарязани, V-образно деколте -. Всичко ще бъде хубаво да се изправи Високите токчета са задължителни !

4. Високи момичета –Ти си толкова висока, че ти определено се нуждаеш от тази височина и посочиш. Можете да носите тесни рокли с horizonstalnim линии, които визуално ще подчертават фигурата си, но също така, вливащи дизайни, които ще свободно падане серия от тялото. Що се отнася до вас, херпес зостер не се изисква.

5. Тънки момичета –Вашето предимство е, че можете да носите рокли с допълнителен текстура, както и че не се правят по-големи – волани, дантела, слоеве от материал – всичко е позволено. Откроявайте своята елегантност с корсети и рокли без гръб.

6. Писан часовник фигура –Ако имате пясъчен часовник фигура – леко за вас! Очевидно – роклята трябва да подчертае кривите, затова изберете тесни модели, които следват линията на тялото. Акцентът върху професията е от решаващо значение.

7. Фулър момичета –По същество същите правила важат и за вас, както и за тънките момичета – важно е какъв материал имате! Следвайте основните насоки и ще изглеждате перфектно. Ако имате по-пълна ръка има ръкави, че те крият стоките, ако имате повишена стомашна на избрани модели, които имат кройка и които се нарязват под гърдите, ако имате силни бедра, вливащи рокли, които не са прикрепени към тялото са по ваш избор. Но ако имате буйни гърди, насочете ги към корсета, ако имате дълги крака, ги насочете със стилус. Бъдете сигурни в себе си и всичко ще бъде идеално за вас!

Снимки: Popsugar

Гледайте видеоклипа: Part 1 – Anne of Green Gables Audiobook by Lucy Maud Montgomery (Chs 01-10)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *