Накрая – Кейти Холмс и Джейми Фокс за първи път заедно на червен килим!

Изглежда, че е дошъл момент и че това холивудската двойка най-накрая се появи на някои от най-престижните събития в света на знаменитостите. Кейти и Фокс отдавна романтизираха връзката си и се забавляваха повече от четири години, преди да решат да се отърсят от очите на обществото. Оттогава те са се събрали на романтично пътуване и те са били проведени Грами Изглежда, че е причината да бъдеКейти Холмс и Джейми Фокс се появяват за първи път на червен килим!

Снимките ви очакват по-долу.

Не забравяйте: Beyoncé и Blue Ivy откраднаха шоуто на тазгодишния Grammy! (Снимка)

Според някои източници популярната актриса крие връзката й Фокс поради предполагаемата клауза за развода й Том Круз, които и двамата ги задължава да не се виждат в продължение на 5 години.

Не знаем дали това е вярно, но във всеки случай тези 5 години са изтекли и ние се надяваме, че отсега нататък ще имаме възможност да видим това и повече от публично изпадната ни любов в обществото.

И тази любов искри се откъсва от очите им, доказателства са на снимките от тази година Награди "Грами".

Снимка: elle.com

Това всъщност е голяма гала-парти, която се празнувала за знаменитости в навечерието на самата церемония по награждаването, на която Кейти и Фокс буквално не се разделиха един от друг!

Снимка: elle.com

И някакъв шепот също падна.

Снимка: elle.com

Както и да е, те са наистина добра двойка! Съгласни ли сте и с нас?

Начало снимка: usmagazine.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *