Направете MODERN FOOTBORN от преобърнатата кожа

Температурите са по-близо до ден 0заC, и ние носим все повече и повече слоеве.

Ето защо не е изненадващо, че една от любимите рокли за преходния период е само кожена катастрофа – топла, шик и оставя свободни ръце, за да ни даде комфорт и комфорт.

Ако нямате топло кожено палто, ще се радвате да знаете, че с минимална цена и само 20 минути можете да го направите сами!

Нуждаете се само от истински материали и ножици и нещо, малко добра воля!

Вижте ръководството и научете как да го направите модно кожено палто от преобърнатата кожа!

Необходим материал:

Част от преобърнатата кожа с козина (можете да я намерите в текстилни платове) – размерите, от които се нуждаете: 140x60cm,
Pins,
нишки
ножици,
Приспособления за измерване,
Молив.

Разпръснете парче материал пред себе си, така че тялото ви да е точно в средата. Маркирайте точките, върху които трябва да бъдат поставени лотове, така че при рязане на отвори, жилетката да падне равномерно от двете страни на тялото ви.

Изрежете две равни отвора за ръкави. Преместете се добре преди да вземете, за да не грешите и да не губите материал. Обърнете внимание на яката, която трябва да се създаде и следователно някои отвори трябва да бъдат на около 15 см от горния край на материала.

Точно в средата на гърба, шийте две катарами, които, когато ги закачете малко, облечете се на гърдите и му дайте някаква форма.

Можете да го направите сами!

снимка: kellymoore.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *