Необичайни модели дънки, които ще отбележат тази година – текущи тенденции

През 2018 г. нещата няма да се променят значително, когато става въпрос за присъствието на парчета от Тексас в гардероба ни. Има малко, от което можем да разчитаме със значение, тъй като фактът, че тексасците винаги са модерни и затова е любимото ни облекло – джинси. Независимо от това, въпреки че всичко е старо, новата година обявява някои новости за модели, както и модели дънки, които ще заловят модната сцена. Разбира се, очакваме предварително и ние със сигурност искаме да настроите гардероба си навреме с тези дънки, които ви харесват най-много.

Под вас представяме необичайни модели джинси, които ще отбележат тази година.

Не забравяйте: Рокли, които ви струват добър стил – модни правила

Дънки-треньор

Тази година, когато сегашните тенденции са поставени под въпрос, един от основните модели в фокуса определено е това случайни широк текила дънки, които приспособяват обучителя. Те могат да бъдат идеални като част от вашите ежедневни модни комбинации, когато искате външния ви вид да бъде спокоен, но отново не е твърде спокоен, за да влезе в обучителя. В този смисъл обувките за дънки са идеалното решение, защото те ви позволяват това, от което имате нужда – спокоен външен вид, но със стил.

И, разбира се – с този модел можете свободно да комбинирате своя любими обувки или балетни момичета – когато им дойде времето. Също така, ако искате да сте напълно в комфортна обстановка, винаги сте там маратонки като опция.

"Twisted" копчета за ръкавели като моден детайл

Това, което особено сме харесали и които могат да се комбинират по различни начини, са подценени джинси със стил широки копчета за ръкавели като модни детайли.

Независимо дали става въпрос за класически модел дънки или за тези с по-широки чорапи, независимо от това, което изберете, няма да направите грешка. Най-удобно е да ги носите като част от ежедневните модни комбинации, те ще отговарят перфектно на гардероба като блузи, ризи, палта и винаги вашите моден стил го правят допълнително интересен и шик.

Земеделски стопани с връзка

Ето една тенденция, която наследихме от 2017 г. и ние се радваме за това! Земеделски стопани с връзка, които ни напомнят за всичко ретро хипи фазон, или тези, които са прости украсена с циркони ще има текуща тенденция през 2018 г.

На нас ни се струва, че тези модели ще излязат напълно, когато се появят по-топлите месеци – през пролетта, но и когато ги съчетаете перфектно със сандали. Независимо от това, те могат също да допълнят и да развеселят вашия зимен моден стил, така че можете свободно да ги комбинирате с ботуши.

"Деконструирани" дънки

Ето още една тенденция, която със сигурност ще поеме престола, когато въпросните модели дънки са под въпрос! Харесва ни, защото е така необичайни, смешни и различни, така че ние сме сигурни, че всички дами, които искат, ще бъдат включени в техните комбинации от рокли шик

"Деконструиран" Тексас Дънките включват модел на дънките, който е "смачкани" от части от текста които са с различен цвят или от различни шаблони за рязане, както и горната снимка вляво. Те ще се поберат най-добре с градската рокля за дрехи, така че те определено са част от гардероб номер едно за всички тези дами, които искат да бъдат звезди през 2018 г. градски стил.

Те могат да се справят по различни начини – като част от тях дневни комбинации, или друго вечер, с добавяне на подходящи обувки, както и с по-акцентирани аксесоари.

Тексас костюми

Също така стигнахме до модели, които всъщност не са дънки, а по-скоро работнически комбинезон, но те напълно се вписват в нашата история за текущите тексаски тенденции които през 2018 г. поемат сцената. Във връзка с това ще кажем, че сме ние Текс плюс плюс – идеална комбинация!

Модерният, градски, дамски и в същото време шик този моден стил може да бъде част от ежедневните облекла, както и решенията за комбинации от рокли и в някои специални случаи.

Нека добавим, че моделът на гащеризоните на Тексас, който ще бъде съсредоточен специално, е този, който имитира работните гащеризони с багажника около кръста, която всъщност лети до вашата фигура.

Земеделски производител с дълбока талия

И накрая, винаги имаме плъзгане на дънките – дълбока талия, което веднага ни дава възможност да играем с него, като комбинираме различни блузи или пуловери през зимния период.

Разбира се, дори ако добавите интересен пояс или колан – Вашата модна комбинация ще бъде хит!

НЕ ЗАБРАВЯЙ: За бизнеса модни тенденции в тенденцията и през студените дни – най-добрите съвети

Изберете любимите си, когато тези необичайни модели са великолепни и се насладете на модния сезон 2018.

Източник на снимки: popsugar.com

Начало снимка: crislaborim.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *