Ние откриваме – е гел, който е вредно за вашите нокти

Когато настоящият маникюр на техниката е въпрос, този, който със сигурност не се износва от години, е производството на нокти, тоест, тяхното усилване, както и изтичане на гел. Чист външен вид на ноктите, който трае до няколко седмици, спестяване на време, тъй като няма картина на всеки няколко дни, както и голямо разнообразие от модерни нокти дизайн – от класическа френска на тези екстравагантни – това са всички предимства на този вид маникюр. Това обаче е най-добрият вариант, кога е качеството на вашите нокти?

по-долу разкриваме всички подробности за това дали гелът е вредно за вашите нокти.

НЕ ЗАБАВЯЙ: Как да направите дълги и здрави нокти – 3 ключови съвета

Сигурни сме, че всеки от вас иска да има здрави и здрави нокти, които не са склонни да бъдат разбити и разпръснати. Ето защо ние също се стремим да се съобразяваме с тези съвети, които те предполагат адекватна грижа.

Също така, както споменахме, осъзнаваме, че гелът върху ноктите е много често срещана или дори най-често срещаната форма на маникюр, която има свои собствени, също споменати предимства от прагматичния аспект. Но как всъщност гелът засяга нашите нокти и кожа?

Вредността на химическите вещества, съдържащи се в гела

Снимка: revelle.blogspot.com

Както много експерти предупреждават, макар и висококачествени, т.е. от известни производители, гел за нокти все още съдържа многобройни вредни химикали, сред които предната формалдехид и ксилен толуен.Тези вещества се абсорбират през дихателната система и са биоакумулиращи, което означава, че в допълнение към увреждане на качеството на ноктите, Това също е уреждане в нашето тяло.

От друга страна, тези елементи също присъстват в много обикновени лакове за нишките, които със сигурност трябва да бъдат взети под внимание.

Изчезнали и слаби нокти

Когато се прилага, гелът влиза директен контакт с нокътна плоча, предшествана от процедурата пържени нокти. Всичко това е обща препоръка да не гел нокти като вид маникюр, те не практикуват в дългосрочен план, защото това неизбежно ще доведе до фини и слаби нокти, което ще отнеме много време, за да се възстанови.

UV лампи

Снимка: emme-magazine.com

И накрая, не трябва да пренебрегваме факта, че се използват гел за сух гел лампи, които функционират на принципа на UV вълните.Експерти посочват, че това е най-вредната част от този тип маникюр, не само на ноктите, но и на кожата изобщо, което трябва да се има предвид, особено след като не всички салони са преминали LED лампи, които определено са по-добър вариант.

В края на краищата можем да заключим, според тези, които се занимават с тази тема, да практикуватТова е гел като техника за маникюр неизбежно води до дехидратация и подчертано отслабване на нокътната плоча, както и до общата кожа на ръката.

НЕ ЗАБАВЯЙТЕ: Матови нокти с метални детайли – за перфектния градски маникюр

Смятаме, че тази информация за характеристиките на гела за нокти и този тип маникюр е полезна за вас.

Начало снимка: jrrational.ch

Гледайте видеоклипа: Part 1 – Siddhartha Audiobook by Hermann Hesse (Chs 1-5)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *