Новата селефи Серине Уилямс със стомаха на Истината – вижте

Един бляскав тенисист на световния глас, изглежда, че е актуална бременна жена в света, която е най-фокусирана в общественото внимание. Тъй като Серена разкрива бременността си, спомняме си – случайно публикуване на снимка на нейния Snapchat, всички очи са поставени върху нея и нейния годеница. Оттогава сме ги виждали заедно в Met Gala Bar, който беше техен премиер на червения килим, спекулирахме за пола на бебето на Серена и гледахме, докато бременна играеше тенис. Сега тенисистът ни се е заел с публикуването на друга снимка в нашия профил на Instagram!

Вижте по-долу нова сънища Среней Уилямс с бременна стомаха.

Не забравяйте: Джъстин Бийбър коментира снимката на Софи Ричи и това не остана незабелязано!

След като ни почете с заглавната страница на Vanity Fair, за която бременна тенисистка позира по-рано този месец, Serena продължава с гордост да покаже, че бременният й стомах се разраства още повече:

 

Пост, споделяна от Serena Williams (@serenawilliams)

16 юли 2017 г. в 6:12 ч. PDT

Снимка: instagram.com

Уилямс изглежда красива в тази светло сива рокля, която представлява за себе си в огледалото. В противен случай тенисистът и Алексис Оанян ще станат щастливи родители през есента и въпреки че все още не познаваме половината от бебетата им, очакваме с нетърпение и се надяваме, че Серена ще продължи да споделя снимка с фенове.

Начало снимка: usmagazine.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *