Нови DETAILS Разкрити за Kardashian BEBAM!

Макар че е известно в света, както и във всички медии, проблем номер едно колко ползи ще има през следващите месеци от семейството Kardashian-Jenner с изключение на неясни видеоклипове Кий Дженър който не иска или няма да покаже бременните си стомах, все още не знаем със сигурност коя от медицинските сестри е бременна. Сега те най-накрая са открити нови детайли за бебетата от Кардаши! Научете всичко по-долу.

Не забравяйте: Gigi и Bella Hadid в изданието Chanel – кой е по-добър?

Както знаете, Хлое Кардашиан се твърди, че е във втората държава, т.е. тя и гаджето йТристан Томпсънчакайки бебето, по-точно се разкрива и половина – ще има момче!

Снимка: rap-up.com

Въпреки че все още не са потвърдили нищо, няма край – в публиката имаше информация, че момичето чака Ким Кардашиан и Кани Уест, и която носи за тях заместителна майка, е родена през декември. Новогодишен подарък за на север и Sainta –пресечни точки и пристига!

Снимка: harpersbazaar.com

И докато е така кимион Дори и преди, потвърди новината за заместителя на бременността, което е Khloe и Кайли По отношение на, ние все още чакаме нещата да станат официални …

Начало снимка: askmen.com

Гледайте видеоклипа: Calling All Cars: The Corpse Without a Face / Bull in the China Shop / Young Dillinger

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *