Нов TREND маникюр на Instagram шокиращ – selfie NOKTI!

Време ли е да се запитаме къде е границата, когато тенденциите в красотата са под въпрос? Съдейки по новостите в появата на популярни маникюри, според тенденциите в грима, особено тези, свързани с появата на веждите (спомнете си веждите и трикотаните, които наскоро ни писахме!) Изглежда, че тази граница не съществува. Ако имаме право, вие ще видите себе си в текста, където ще ви представим нова тенденция за маникюр, която шокира – ноктите на самоестеството.

НЕ МИСЛИТЕ: Ноктите със златни пера за есенния модерен маникюр

Като се има предвид, че е така Instagram правилни съкровища на различни тенденции в разкрасяването, така е и това необичаен маникюр получи своята публичност в тази социална мрежа. За какво става дума?Дейн Йон,художник и истински майстор на оптичната илюзия създават ноктите, които буквално приличат на човешка фигура, всички с коса! Тя всъщност е в ноктите рисуваха минипортретите си!

Снимка: instagram.com

Dain тя нарече нейните шедьоври селфита, и въпреки че не искаме да ги лишаваме от оригиналност и художествена линия, трябва да признаем, че този маникюр прилича на някакъв филм на ужасите!

Снимка: instagram.com

Снимка: instagram.com

Какво мислите за тази нова тенденция за маникюр, която спечели Instagram? Що се отнася до нас, ще се придържаме към френски или леки с бижута.

НЕ МИСЛИТЕ: Научете какво наистина се случва в тялото ви, когато нанасяте лак за нокти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *