НЯКОИ И СЕГА: 9 прически, вдъхновени от миналото

Що се отнася до модата, вече знаем колко пъти се повтаря. Научихме, че някои неща не трябва да бъдат изхвърляни, защото след няколко години е много лесно отново да бъдем в тенденция.

С прическите е подобно нещо – това, което е било носено през последното десетилетие днес, е обичано от много известни дами, Вижте 9 прически, вдъхновени от миналото.

Със сигурност ще го получите страхотни идеи как да сложите косата си следващия път!

1920-те години: къс боб

Американска актриса, Глория Суонсън, тя носеше къс боб с краката на древни години по време на забрана и прекрасни партита. Спомнете си само прическата на филма "Големият Гецби"и факта, че тази прическа е популярна.

Може би този филм е вдъхновен Деми Ловато да вземе подобна прическа. Деми използва много по-силен грим, но със сигурност изглежда съблазнително.

НЕ ЗАБАВЯВАЙТЕ: Постигнете вимпов облик – вечерният грим, вдъхновен от Деми Ловато

30-те години на 19-ти век: Незадължително и разглобено

Катрин Хепбърн, най-много смятана за първата дама на американския филм. Тя беше разпознаваема от много неща и дори от разчистената космат коса със средна дължина.

Млада актриса Лили Джеймс Носеше копринено, но също така и необвързващо подстригване. Двете дами украсяват, дебели вежди и по-тъмно червило и ние трябва да признаем, че изглеждат много един за друг!

1940 г.: Пратеник!

Лодките винаги са били класически и елегантен. Американска актриса, Янис Пейдж, тя носеше много интересен и необичаен пакет.

Амбър Сърд е освежена този вид в блестящ начин, с повече от един интересен, дори по желание, пакет с отделни златни детайли.

1950: Елегантни вълни

Петдесетте години на миналия век са били тополи строга елегантност, когато бяха под въпрос прическите. Емайлите, закрепени така, че да не се движат и да се закачват на повече от една страна, са абсолютна тенденция.

Холивудските дами все още искат да носят подобни прически днес, така че е така Ейми Адамс много хубаво, но в по-модерен дух, монтирана коса.

1960: "Бъни" на пакет

Когато мислим за шейсетте години, не можем да си спомним иконите на красотата и стила, Брижит Бардо, Нейната известна "кошер" пакет Дори и днес жените са щастливи да копират и искат да носят.

Кейт Босуърт тя носеше вариация по темата – всичко е много по-гладко и акцентът не е върху короната, а по врата. Също така красива и женствена прическа, нали?

Не забравяйте: Лудият мъж вдъхновява стилиста за коса

1970: Диско треска

Дискотека 54, обемът и разочарованието са асоциации през седемдесетте години. Иман Бауи това все още е икона на стил и тя работи много сладко с прекрасна бобина на върха на главата.

Днес тя носи подобна прическа Соланж Ноулс, Можете да го получите чрез триене на плитки по цялата коса, и след известно време те ще ги разпръсне и леко ги накисват.

1980-та: опашката на коня

Комбинацията и прическата са света богородица те носеха по едно изпълнение на осемдесетте години, които много искаха да повторят. Плътно прикрепена опашка на върха на главата беше толкова силна за него.

Кой може най-добре да носи подобна прическа днес, ако не сегашната поп-царица – Бионсе! Опашката й пада от едната страна, но оказва също толкова силно въздействие върху Мадона.

90-те години на миналия век: незадължителни направления

Макар да ни се струваше, че косата е разделена на разрез, а двете по-големи нишки, които са по избор на лицето или зад ушите никога няма да се върнат на мода, ние ни измамиха.

Това е деветдесетте години Гуинет Полтроу с такава прическа работи много прекрасно, но Емили Ртайковски Всичко, за да получите секс обжалване, и по този начин, нарязаната коса.

Не забравяйте: Фризьорът Никол Шерцингер – френски плитчик и висока опашка

2000-а: Прически дори прическа

Снимка: www.harpersbazaar.com

И точно когато си помислихме как зигзагови струни която носеше две хиляди мъже Бритни Спиърс наистина не трябва да сме в тенденцията отново и когато сме притиснали косите, които са направили, така че едва ли можем да ги открием, че модата отново демонстрира своята сила.

Модата може да се върне, когато иска! Приемаме, че колкото по-малък е вариантът, който носи Тейлър Суифт това ни даде добро впечатление и мислим, че все пак може да върнем зигзаговата преса в козметичното чекмедже.

Надяваме се, че ви вдъхновихме да разгледате старите снимки на майка ти и баба ти, или дори тези от твоите тийнейджърски дни.

Със сигурност ще намерите страхотни прически, които можете да опресните и персонализирате днес.

Можете да го направите сами!

Гледайте видеоклипа: Fields Wicker-Miurin: Learning from leadership’s missing manual

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *