Отървете се от една възглавница, пълна с естествена грижа за ноктите

Подходящата грижа за нокти също предполага адекватна грижа за кожата около нокътната плоча, т.е. кутикула, която е неразделна част от всеки добър маникюр за лечение. Независимо дали го направите сами у дома, или изключително в салона за красота, ние сме сигурни, че сте съгласни с нас, че чисти нокти са от съществено значение, ако ние говорим за един приятен и чист ръка външен вид. В това отношение имаме предложение за ефективно лечение за Вас, когато е така Грижа за ноктите въпрос, който ще ви помогне спаси кожата напълно естествено.

Подробности по-долу.

Не забравяйте: Хексагон туфне – маникюр, който ще донесе спокойствие на зимните дни

Причините за кутикулата може да се променя – от неправилното маникюр, излагане на кожата ръка на химикали, за нокти ухапване, липса на витамини и така нататък. В допълнение към грозен, кожичките и знаят как да бъде неприятно, дори болезнено, и при спазване на възпалителни процеси, е необходимо да се отнасяме към тях.

Разбира се, редовно хигиена ръка, нанасящ се крем всеки път след миене на чинии, душ и т.н., са действия, които се вземат за даденост. Все пак винаги е възможно да се подобри грижата ви, само това използвайки маска, която е напълно естествена,на съставките, които вече имате във вашия дом.

Вземете метална купа, в която смесвате 1 супена лъжица кокосово масло, супена лъжица зехтин, с едни и същи мляко за тялото които обикновено използвате, но е важно да бъдете хидрант.

Следващата стъпка е да подготвите кожичките си. Задръжте го първо нокти, потапяни в купа с вода, като топло, но не горещо, най-малко 5 минути, така че кожата да омекне. След това внимателно преместете кожичките обратно на корените на ноктите.

Снимка: chibichai.com

След отстраняване на запалката и прилага топлина дъното на метални контейнери, за около 30 секунди, последвано от марля ленти с ширина от около 1,5-2 см период накисва в сместа, така че те обгърне Pout на кутикула покритие. И накрая, ръкавици за ръкавици, така че спи.

Сутринта ще забележите, че това е ваше кожата е напълно здрава и обръчите са изчезнали.

Тази маска за отстраняване на кожичките може да се прилага, когато пожелаете, дори и превантивно, като част от редовната грижа за кожата на ръката.

Снимка: beautyhealth.tips

НЕ МОЖЕТЕ: Как да премахнете гел за ноктите на няколко стъпки

Можете да го направите сами!

Начало снимка: mantenimientoparapc11.blogspot.rs

Гледайте видеоклипа: Part 5 – Jane Eyre Audiobook by Charlotte Bronte (Chs 21-24)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *