Памучна тениска за церемония: 8 идеи

Комбинации с памучни ризи рядко може да се обърка.

Въпреки това, много от тях носят само когато искат да изглеждат случайни. От друга страна, те са толкова удобни и толкова елегантни и те наистина са лесни за комбиниране и когато са важни въпроси.

Споделяме с вас 8 идеи за това как да носите памучна риза за празнични поводи.

Не забравяйте: 10 модни комбинации за всички модни вкусове

1. Пеперумна пола, кожено яке и тениска са създадени един след друг!

В зависимост от метеорологичните условия и района, където се намирате, изберете подходящи обувки, но се уверете, че не е нужно да избирате нищо повече от къси ботуши.

2. Пола с бижута или мъниста е детайл за себе си и винаги се нуждае от нещо противоположно да "успокои" ситуацията и да даде подходящия контраст.

Тениската може да има печат, докато обувките трябва да са на висок ток.

3. Кожена пола, бродирана памучна тениска, перфектно пламнали блейзер и замаяни високи токчета – можеш ли да си представиш нещо страхотно за вечеря или парти?

Покажете блестящите си крака и голямо усещане за мода.

4. Заедно с фалканската пола, изразявате нежната си страна. Памучните тениски не трябва да бъдат прости, но с интересни детайли.

Тази комбинация е идеална, когато просто не искате всичко да изглежда твърде "аранжирано".

5. Облеклата и памучните ризи обикновено са страхотни. Въпреки това, ако работата е в цвят и модерен дизайн, това е цел.

Не е нужно да сте в рокля или пола, за да изглеждате секси.

6. Ако се случи специален случай на място, където не е твърде топло, поставете риза, над него ризи и плексиски шлемове и ботуши.

Ще изглеждате много шикозно и различно.

7. Изключителният модел на панталони и палта в изцяло сив цвят съвпада с класическата бяла тениска.

Добавете всички детайли по ваше желание, въпреки че точката на такава комбинация е милитаризъм и да, ще изглеждате нежни и мощни в същото време.

8. В крайна сметка, ако отидете някъде в джинси, студена памучна тениска, ще бъдете толкова забелязани, сякаш носите нещо друго.

Разбира се, ако вземете позицията, че сте брилянтен, перфектно стилно прическата и изберете подходящите аксесоари. Дори и външният вид на случайната комбинация изисква малко диференциация.

НЕ МИСЛИ: 1 черна рокля – 5 начина да го носите

Както можете да видите, ако сте достатъчно квалифицирани, дори една памучна риза може да направи комбинацията да изглежда невероятно добра.

Можете да го направите сами!

Снимка: purewow.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *