Перфектна тенденция за MAKEUP за лято FESTIVAL – в цветове DUGE!

Новите тенденции в грима винаги ни вдъхновяват да бъдем иновативни и да опресняваме нашата рутинна грим и особено това е така през летния период, когато сезонът на музикалните фестивали е в разгара си. Карнавалната атмосфера при тези събития ни дава определено по-голяма свобода в разкрасяването и подбора на грима – много херпес зостер, и че всичко свети и че цветът е боядисан, защото – това е лято и това е фестивал! Въпреки това, за да бъде модерен и спечели всичко, когато се появи в издание на фестивала (и настроение, трябва да се разбира), ние ще представи някои от най-новите тенденции в грима, които, позна, osvoljili Instagram, и като се има предвид, че тази социална нашата мрежа се превърна в мода събитие, няма съмнение, че те са наистина ток.

Вижте по-долуперфектен грим тенденция за летни празници – в цветовете на дъгата!

НЕ МИСЛИТЕ: Светлини и летни горещини – съвети и препоръки

Грим тенденция, която е направила истински бум, нека всички цветове на дъгата, за да участват в състава на лицето ви. По принцип, това, което е на преден план са сенки за очи, чиито нюанси за да се постигне този ефект, и разбира се, докато в нормални обстоятелства това червило е напълно neprikldna твърде силна, фестивалът е точно това, което се очаква от него – впечатляващ и ефективно!

Снимка: pinterest.com

Всички варианти се вземат под внимание – от засилено грим изглежда, както по-горе, докато само фина очна линия линия е съставен в цветовете на дъгата, както е показано по-долу, и които, макар и ненатрапчив допълват фестивал външния ви вид.

Снимка: pinterest.co.uk

Снимка: allure.com

Можете също така да имате "smokey eyes" в цветовете на дъгата без остър проход.

Снимка: pinterest.com

И ето как един живописни инструкции за всичко, което творчески, които могат да изберат точно такъв празничен грим:

Снимка: pinterest.com

Харесва ли ви тази тенденция към грим?

Начало снимка: pinterest.com

Гледайте видеоклипа: Part 1 – Persuasion Audiobook by Jane Austen (Chs 01-10)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *