ПЛЕТЕН КРЕМ – TREND, за който се разклаща Instagram

Вече е ясно, че концепциите за естетика, когато разкрасяващи съответните изкуството, доста относително. Напоследък бяхме един след друг шок иновативни тенденции в уреждане на вежди, но ние сме толкова запознати с писалка вежди, вълнообразни вежди, аксесоари вежди под формата на вериги, и точно когато си мислехме, че нищо ново не може да дойде като изненада, идващи друг тенденция, която се превръща в цялата Instagram – плетени вежди, Какъв е въпросът, вижте по-долу.

НЕ МИСЛИТЕ: Антиди – как да избера най-подходящия (КОМПЛЕКСЕН НАГОРЕ)

Какво наистина е това? Седемнадесетгодишна гримьор от Лос АнджелисЕрос Гомес излезе с идея, вдъхновена от гореспоменатите тенденции, да Той обръща вежди в плитка.

Тъй като той е малко по-трудно да се осъществява, въпреки използването на гелове и други препарати kozmetilkih, реши да обработва снимка Photoshop, след което го задайте Instagram:

Снимка: instagram.com

Това, което последва, е безбройните реакциите на Ерос шедьовър, както и копие в същия стил – за кратък период от време Инстаграм е съблазън, всички в знака на трикотажни вежди!

Снимка: instagram.com

Някои потребители Instagram са да се постигне най-добър ефект плетени вежди, използване и alajner тираж плитки:

Снимка: instagram.com

Е следващото нещо, което не трябва да се очаква, че всички средства за масово старт да споделите вашите вежди наистина да бъде в състояние да бъде оформена като плитки, но може да създаде снимки на Instagram без намесата на Photoshop? Няма да се изненадате.

Нека си припомним предишните тенденции –пера и вълнообразни вежди:

Снимка: instagram.com

Не си спомняте: До младежкия външен вид с две лесни процедури

На нас е трудно да решим кой от тези стилове вече не ни харесва. Какво мислите?

Начало снимка: pinterest.co.uk

Гледайте видеоклипа: Part 4 – Babbitt Audiobook by Sinclair Lewis (Chs 16-22)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *