Ползите от кокосово масло

Студена пушена екстра девствена кокосово масло Той се използва в Индия от векове и често се споменава по-често в нашата страна като незаменим продукт в грижите за цялото тяло.

Кокосово масло предлага множество ползи за здравето, е достъпна и напълно естествена. Ползите от кокосово масло идват от мастни киселини и техните антимикробни, антиоксидантни, антибактериални и успокояващи свойства. Освен козметиката, кокосовото масло се използва при лечението на различни заболявания и състояния, като например:

* Сърдечно заболяване,
* Отслабване,
* Заваряване,
* Укрепване на имунитета,
* Лечение на инфекции,
* Чернодробно и бъбречно заболяване,
* Стрес,
* Диабет,
* Проблеми с костите и зъбите,
* Споменава се и като допълнение към лечението на хора с ХИВ и рак.

И наистина има много сайтове за хранене, където можете да получите информация за ползите от кокосово масло, което подробно описва всеки химически компонент на маслото, което им помага …

Ръководство за поръчки

Намирам студено-пържени-extra девствена кокосово масло в здравословни храни магазини. Но най-добре е да купувате кокосово масло в чужбина, където е по-добро и по-добро качество.

За тези, които досега не са използвали този тип петрол, имайте предвид, че не бива да се изненадвате, когато виждате твърда бяла смес в буркана. Това е естественото състояние на студено пресован екстра девствена кокосово масло през зимата и при по-ниски температури. Единственото, което трябва да обърнете внимание при покупката, е датата на производство – трябва да е възможно най-свежа, но също така да няма никакви бучки. Не се вписвай върху други видове кокосово масло, но купувай само там, където се казва, че е изключително "студено шиене – извънредно девствено".

козметикаНе е възможно да се възприема ароматът, идващ от отворения буркан!

Кокосово масло има безброй положителни ефекти, когато става дума за неговата козметична роля в тялото на тялото.

Ето някои рецепти от кокосово масло, които включват използването на най-често срещаните в кухнята съставки, които се правят бързо и лесно.

Измиване на тялото
   

Необходими съставки: кокосово масло, оранжево, кафява, жълта или бяла захар.

Получаване: Изсипете една трета от обема на кокосово масло в хубав чай ​​с лъжица. Измийте оранжевия кладенец и го избършете добре, след това изплакнете сиренето до най-малката коричка и изсипете кокосово масло. В зависимост от вида гранулат, който предпочитате, използвайте кафява, жълта или бяла захар или смесете две, като и трите вида захар могат да бъдат предпочитани. Захарта трябва да заема една трета от обема на буркана. Напълнете буркана с кокосово масло на върха и го затворете със или без смесване на съдържанието.

Ако поставите декоративен лък и сладък плат над капака, той може да бъде идеален подарък за скъп човек. Това, което съхранявате за по-дълго, оранжеви етерични масла, ще ви накара да се почувствате като ексфолиация на екзотичен плаж …

сушилня Опаковка

Необходими съставки: Кокосово масло, масло от черен дроб (по избор)

Приложение: Масажирайте с кокосово масло преди слънчеви бани и оформяйте цялата дължина на косата, след това плъзнете капачето за душ или пластмасовата торбичка. Можете също така да го смесвате с орехообразно масло, ако го имате в къщата си – не може да го нарани. Поставете кърпа върху възглавницата, за да сте сигурни, че подложките не остават мазни. Измийте косата сутрин както обикновено.

Друг съвет: Ако сте пуловери или цялото суха коса, е желателно, че само част от Сухата коса, която е повредена (напукани върховете, и т.н.), нанесете малко количество от кокосово масло, които преди това са били затопля чрез триене между дланите.

Кокосово масло помага за борба с пърхота, укрепва косата, ускорява растежа и го прави по-здравословен.

Препарат за отстраняване на грим
   

Необходими съставки: АД ULJANE капки, кокосово масло

Получаване: Делфините чрез формиране буркан да се смесват капки AD и кокосово масло, които преди това са се затопли до стайна температура в съд с топла вода (не на плочата) в съотношение 1: 5, и се смесва за отстраняване на грим е направено.

Приложение: Когато премахване на грим, пръст или очни тампони, прилагани към сместа, търкат очите и желанието за останалата част от лицето, а след това вземете памучен тампон. Витамин А действа върху различни функции в човешкото тяло, особено за тази цел, неговият регенеративен ефект е значителен.

Мемел за тяло / нокти

Тези, които имат изключително суха кожа през цялата година или само в топлината на отоплителния сезон, имат удоволствието да дъвчат тялото с тънък слой кокосово масло, особено когато спи. Казват, че е отличен и като слънчево изгаряне.

Също така, ако имате проблеми с кожичките, разтривайте маслото точно преди сън и в крайна сметка сложи си ръкавици за еднократна употреба, а на сутринта ще бъдете посрещнати прероден.

Текст, изтеглени от блога:

Посетете и вижте повече козметични текстове и съвети в областта на грижата и козметиката!

Гледайте видеоклипа: ВЪЛШЕБНИ ПОЛЗИ от КОКОСОВОТО масло

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *