ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА МОДА – носете SHORTS със СТИЛ (2 комбинации)

Тъй като всяка година тези шорти са били един от най-износените парфюми и ни се струва, че това лято е по-популярно от всякога. Може би си мислите, че можете да ги носи в някои напълно случайни случайни ,, "варианти, но ние, т.е. ни Ивана, е тук, за да ви убеди по друг начин. С реални съпътстващи детайли шортите могат да бъдат добър избор за всеки случай – както през деня, така и през вечерта. Ивана в публикацията ви днес разкрива своя две любими модни комбинации с къси панталони в главната роля и доказва, че можете да носите тази дреха със стил!

Както може би вече знаете, аз съм възбуждащ стил! Понякога ми се насочат към някаква комбинация от рок, или Boho настроение се връщат отново и отново, особено когато лятото идва. Това лято шортите бяха едно от любимите ми и най-износени дрехи по проста причина – горещо! Черните къси шорти с подпис на Фуки Буда са със сигурност един от любимите ми.

Флорална жилетка – Stradivarius; Блуза – Страдивариус

Това, което винаги нося с тях, са жилетките, които винаги вървят по линията на шорти. Обичам ги, защото придават малко спокойствие и изтънченост. Тази флорала, която открих в "Страдивариус" миналата година, със сигурност е един от любимите ми. Имам го много време и аз се връщам при него всяка година, намирайки нови начини да го комбинирам с моя стил.

Stradivarius черна блуза със снимки имам в няколко цвята и щастлив да облека някоя от тях, защото те са уютни и удобни, но в същото време изглежда сложна.

Колие – Parfois; Сандали – Томи Хилфигер; Макари: H & M

Обичам комбинации като, черно от главата до петите, но аз се опитвам да бъда в ежедневните вариации ,, пробие "поразителни подробности като гореспоменатия жилетка, но ефективни бижута като колиета Parfois, разбира се – в стил Boho В противен случай, аз предпочитам златистият цвят ! когато става въпрос за аксесоари, така че не е изненадващо, че сандали Tommy Hilfiger с метална писалка не вземат обувките ми от това лято Каис не забравяйте – по някакъв начин да се допълват взаимно комбинация тънки ленти, като например този от H & M и аз нося постоянно..

Когато вечерният вариант е черен, това е най-често срещаният ми избор. Мисля, че винаги е елегантен, винаги поразителен, винаги ефективен, винаги правилният избор!

Обичам, когато променям само няколко детайли лесно от дневната писалка във вечерния вариант. Този път смених цветната жилетка и още няколко детайла. Реших за дълга черна жилетка с измазана гръб, която открих този сезон в Зара. Това е толкова ефективно, че всяка комбинация ви дава "уау" ефект!

Шорти – Funky Buddha; Сгъната жилетка – Зара

Не мога да забравя очевидните подробности в този вариант. Горчица жълт цвят е един от любимите ми, така че не е изненадващо, че съм обсебен от H & M колие в този цвят. Gladiator сандали закупени действия Офис обувки са вторият ми любим чифт обувки през тази година, а и за високия му ръст, а не фен на високи токчета (аз се чувствам като гигантска когато ги сложи!) Тези сандали са ми предпочитан избор за вечерни варианти.

Блуза – Ставалиарий; Колие – H & M; Gladiator sandale – Офис обувки

Надявам се, че сте харесали моите предложения и ще намерите вдъхновение.

Само още едно нещо ме интересува – как носите къси панталони?

Можете да го направите сами!

Гледайте видеоклипа: Week 0, continued

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *