ПРОМЕНЯНЕ на тялото след доклада, за който никой не казва

Промени в тялото по време на бременността са повече от видими, дори и на хора около вас – в стомаха ви расте, гърдите растат, да получат физически резерви под формата на мазнини, най-вече в района на бедрото и задните части … Но това, което е с тялото след раждането? Това са неща, за които мнозина не говорят, така че първородните често остават шокирани от промените, които откриват, след като напуснат отделението по майчинство. Майките решиха да бъдат честни и да говорят за опита си, когато става дума за тази тема. Вижте текста, който следва и разберете Какви промени в външния вид и състоянието на тялото ви очакват след слагане!

Вижте също:КАК ДА СМЕШЕМЕ ДЕЙСТВИТЕЛНО – КОЖАНСКА ТРИКАЛНА КИЛОГРАМА – ГЛЕДАНЕ НА ДВЕ КОШНИЦИ

Точно в началото да се спомене, че тези промени могат, но не е задължително да се случи само на вас, защото като всеки бременност е история само по себе си, както и възстановяването от нея напълно отделни хора. Докато една жена ще изглежда, че никога не е била бременна в рамките на един месец, другата ще се появи по-късно, че все още не е родена.

Ето някои промени, които могат да ви помогнат.

1. Стомах, издишван балон

Трябва да ви бъде ясно, че тялото не може в същото време да се върне към нормалното след като бебето е напуснало стомаха ви. Веднага след раждането кожата остава опъната и когато докоснете стомаха, ще почувствате, че докосвате издувания балон.

Нека да ви опишем чувството по-отблизо – както когато докосвате спокойната кожа на ръката на ръката на ръката, Това е правилно!

Не се притеснявайте – кожата ще се върне към нормалното в относително кратко време, но със сигурност зависи от няколко фактора и по-голямата част от състоянието на вашата кожа, качество, еластичност …

2. Бременният стомах е все още там

Голям брой жени ще ви се оплачат след раждането, че стомахът ви изглежда като бебе все още е в нея. И това е напълно нормално нещо.

Стените на утробата са се разширили и отнемат девет месеца, за да се върнат в първоначалното си състояние, Кожата се простря, за да побере уголемения стомах. Ако сте отбелязали и кой килограм е прекомерен в същия регион, е нормално дори до 6 месеца след раждането да имате впечатлението, че все още сте бременна.

Не се паникьосвайте – Дайте на тялото си време да се възстанови, защото 9 месеца преминаха през много драматични промени. Върхът е да настроите вашата диета до вашето състояние и в същото време искате да отслабнете. Премахнете въглехидратите и оставете вашата диета да се основава на протеини, здравословни мазнини, плодове, зеленчуци …

3. "Mummy tummy"

снимка: gizelemonteiro.com.br

Факт е, че някои жени никога не се връщат в "формата на приятелката" и те остават така наречени "мумия корем". Това условие не е често срещано, но се случва поради отделянето на страничните коремни мускули по време на бременност (Diastasis Recti), а стомахът дори след раждането остава спокоен и прилича на "чанта" и няма упражнения и фитнес програми, които да го възстановят.

Причината е разстройство, т.е. липсата на еластичност, която помага за възстановяване и сливане на мускулите след като бебето е напуснало тялото ви.

Ако подозирате, че това е вашият проблем, консултирайте се с лекар и обсъдете, ако това е вашето желание, възможна естетическа намеса.

4. Промени в състоянието на косата

Поради хормонални промени могат да се появят внезапна и продължителна загуба на коса и дори създаването на зодиак, Жените, разбира се, започват да се паникят, но трябва да знаете, че това е нормално. След като хормоните се върнат към нормалното, трябва да започнете да растете нова коса, а спадът ще спре или най-малко ще намали.

Можете със сигурност да използвате продукти, специализирани в укрепването на корените и предотвратяването на загуба на коса.

Също така, някои майки наблюдаваха промяна в структурата и качеството на косата след раждането. И това е възможно, но това не трябва да е лошо нещо, тъй като някои жени са забелязали подобрение в цялостното състояние на косата.

5. Злополука с пикочен мехур

снимка: agklinik.com

Вече сте станали нормално по време на бременност всяка тенденция ви свършат до тоалетната, но знаете ли, че мускулите, които регулират изпразване на пикочния мехур след раждането могат да отслабят и поради това може да се случи инцидент Toko, например, бягане, огъване, повдигане и други подобни дейности ,

За да предотвратите това, Опитайте се да работите с кегел по-често по време на бременност – компресиране и "упражняване" на вагиналните мускули.

Виж също: АФРИКА С ЕПИДУРАЛНА АНЕТЕЗИЯ – МОЯ ОПИТ

6. Бавно възстановяване на цезарово сечение

Майки, родени в императорския режим, знаят, че в тях няма нищо "император".

Често жените, които са останали ,, маркирани с "цезарово сечение белег се оплакват от болка и сърбеж около него дори 2 години след раждането! И това е нормално и не трябва да се притесняваш, но със сигурност, ако бл много често и трябва да бъдат задължително intenivan отидете на чека и проверете дали всичко е наред.

7. Растеж на краката

По време на бременността, особено в последния триместър, краката са подути и често бременната жена трябва да купува нови обувки за отглеждане на периода до раждането.

Въпреки това, това се случва, че те държат това обувки NOSE и по-късно, защото това не е рядък случай, че краката остават по-големи дори след раждането. Много жени се оплакват, че трябва да прощават на своите "приятелки" обувки, защото краката им са оставени с по-голям брой!

Друго съвсем нормално нещо е, когато се отнася до другата ситуация.

8. Промени във влагалището

Вагината през последното тримесечие, особено в 9-те месеца на бременността и отива само чрез някои промени – подуване поради натиска на стомаха, намаляване на шийката на матката. Да не говорим за промяната, която преживява по време на раждане.

Кожата трябва да се опъне, за да позволи на бебето да излезе. Бабите обикновено използват разфасовки, за да намалят налягането на кожата и да предотвратят напукване, но дори и в този случай (шансовете са малки, но е възможно), може да се появи пукнатина, което не е добра новина. Нарязването е редовно и плоско, така че е по-лесно да се отървете от него, така че дори да не знаете къде е по-късно. Особено, ако лекарят е особено квалифициран по време на хранене.

Въпреки това жените, които са се разделили, се оплакват от напълно променената външност на тази област. Загадка е защо ,, ", което отново трябва да бъдат свързани и често не носи толкова красив външен вид. Решението е определено esetski процедура, ако сте нова ситуация много притеснява.

И все пак е невъзможно да ви изплаша това. Акушерките вече са съобщени днес, а разрезът е някак си подкрепен като форма на превенция. Знаем, че звучи твърде страшно, но след месец ще забравиш за всички болки, свързани с раната при раждането.

9. Кървене

Очаквайте кървенето след раждането като напълно нормално нещо, макар че количеството му определено няма да работи нормално.

Това е, матката се почиства от всичко, което е било 9 месеца за "легло" за бебето ви и това е нормално нещо. При някои жени продължителното кървене продължава до 40 дни, но някои оптимални са 20 пъти.

Първият правилен период, ако кърмите, вероятно няма да стигне толкова дълго, колкото този период трае. Причината за това са хормоните.

Когато започнете първото редовно менториране, трябва да знаете, че те могат да бъдат различни от преди бременността. Някои жени се оплакват, че са по-широки и болезнени, други казват, че почти не ги забелязвате и че става много по-лесно след раждането.

Така или иначе, ако забележите разликата в обема, болката, честотата на периода, знайте, че това е нормално събитие.

Разпространение на бедрата

Да, вярвайте или не, някои жени са забелязали, че размерът на бедрата им след раждането е по-висок.

И това е разбираемо явление, тъй като костната Ви система се променя леко, за да направи място за бебето и да позволи по-безопасна доставка.

Така че, мамо, ако сте забелязали всички тези промени, някои от които наистина са много неприятни, не се отчайвайте – всичко е нормално и преди всичко NISTE SAME!

Гледайте видеоклипа: ЧЕЛОВЕК НАРУШАЕТ ЗАКОНЫ ФИЗИКИ. Сверхъестественный эксперимент «ПИРАМИДА»

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *