Релаксиращи пръсти за баня – естествени грижи

Когато става въпрос за ритуали, разкрасяване, те са съществена част от и процедури, свързани с крак грижа за кожата. Тяхното значение е колектор – предотвратяване на възникването на напукана и суха кожа, осигурява приятен и чист външен вид и безупречен педикюр крак, да решите миризма, предотвратяване на изпотяване на кожата на крака, но и ще ви предам усещането за напрежение и умора. Ние сме сигурни, че не сте далеч болката в краката и уморен след тежък ден на краката си в неудобни обувки, или в рамките на обемисти и тежки ботуши през зимните месеци на годината. Всичко, от което имате нужда, след това е лечение, което ще успее да ви освободи от този дискомфорт и ще позволи на кожата на крака ви да осигури адекватна грижа.

Ето защо ние сме подготвили за Вас текста по-долу предложения за релаксиращи крака за краката.

НЕ МИСЛИТЕ: Срещу неприятен дъх и здрави венци напълно естествени

Следните са лесни и лесни предложения напълно естествени вани за крака, което ще подобри грижите ви и няма да отнеме твърде много от вашето време.

1. Най-простото лечение за краката всъщност се състои от редуващи се потапяне на краката в топла и студена вода, Вземете два лазера – в един трябва да е горещ и в друга напълно студена вода. Задръжте краката си в едно ухание за не повече от 10 секунди. Повторете тази процедура 5-6 пъти, завършвайки със студена вода.

След това лечение ще се почувствате напълно обновен.

2. След това вана за крака с ленен чай за по-добро кръвообращение.

Поставете един литър вода за триене, а след това добавете 2 супени лъжици ленени семена, покрийте и оставете да престои за един час. Добавете всичко това към краката, в която водата е на стайна температура. Дръжте краката си в тази подготвена баня за 10 до 15 минути.

Най-добре е да го практикувате ежедневно.

3. Ако страдате от главоболие чувство на умора в краката, и ако вършите работа, която изисква почти цял ден, тогава тя ще ви помогне да релаксирате баня от липа и къна.Добавете една ръка във врящата яйце, покрийте я и я оставете да престои 15 минути и вашата вана е готова.

Снимка: thehealthsite.com

4. Ако имате проблем напукана кожа, готвач чай, живовляк – 2 супени лъжици на 1 литър вода, оставете да престои в продължение на половин час, след което добавете вана, които по-рано сте пълни с вода при стайна температура.

5. Detox баня за крака – Напълнете ваната с топла вода, добавете 1 чаена лъжичка мляко, лимонов сок, 4 супени лъжици зехтин и малко канела.

6. Ако искате да се отървете от него неприятна миризма, добавете само 2 добавки от содата за сода към нормалната вана за крака, която не само ще неутрализира миризмите, но и ще има антибактериален ефект.

И накрая, ние отбелязваме, че във всеки от тези варианти можете да добавите няколко капки на краката си за краката си етерични масла, На първо място препоръчваме етерични масла от евкалипт и лавандула, които са известни антисептични свойства, който е особено важен за предотвратяване на бактериални и гъбични кожни състояния на стъпалото.

НЕ МИСЛИТЕ: Комбинация от лечение за отстраняване на мазнините – препоръка на Иван

Можете да го направите сами!

Начало снимка: vix.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *